Ultima oră

Politisti raniti de un sofer baut

Raluca Manolache
1 dec 2008 829 vizualizări
Doi politisti de la Adjud au fost raniti ieri dupa ce autoturismul Dacia Logan in care se aflau a fost lovit de un sofer fugar.

Conducatorul auto nu a vrut sa opreasca la semnalele politistilor

Totul s-a intimplat ieri dimineata, in momentul in care politistii aflati in trafic, pe DN2 11A, in cartierul Adjudu-Vechi, au incercat sa opreasca pentru verificari un autoturism Alfa Romeo, condus de Cristinel Barbieru, 29 ani, din comuna Paunesti. Soferul, care se indrepta spre directia Adjud "" Lespezi, nu a oprit la semnal, motiv pentru care a fost urmarit pina in Ploscuteni, unde a intrat intr-o padure. "Au fost alertate imediat echipajele de politie de pe raza municipiului Adjud si posturile de politie din zona, soferul fiind reperat intre comunele Ploscuteni si Homocea, insa nici de aceasta data nu a oprit la semnalul regulamentar al politistilor. în timp ce se intorcea in Adjud, din cauza neadaptarii la conditiile de drum si in incercarea de a scapa de echipajele de politie aflate in urmarirea sa, intr-o curba, conducatorul auto a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu auto Dacia Logan al IJP Vrancea, care avea semnalele acustice si luminoase in functiune si era condus regulamentar de un politist adjudean", ne-a declarat comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. In urma impactului, cei doi agenti sefi principali, Costel Atomei si Alexandru Vicleanu, au fost raniti usor, fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani. Ultimul dintre acestia a ramas internat, fiind diagnosticat cu traumatism cervical. Si unul dintre pasagerii din Alfa Romeo a fost ranit usor. Politistii spun ca soferul Cristinel Barbieru are permis de conducere categoria "B" eliberat in Italia si era baut (0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat). Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta alcoolului. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 2 ore, 19 minute, 35 secunde
Numitul Barbieru Cristinel,smecher de Romania,este finul prim procurorului Homoceanu.S-au mai intomit dosare penale de catre politistii din Paunesti dar a ramas nepedepsit.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.