Ultima oră

Hot de portofele, prins de camerele de supraveghere din gara

Raluca Manolache
13 nov 2008 988 vizualizări
Tinarul si-a insusit portofelul unei studente, pierdut la casa de bilete

Furtul de portofele din gara, devenit atit de legendar la Focsani, se reediteaza. Camerele de supraveghere montate in Gara Focsani isi dovedesc inca o data eficienta. Politistii de la Transporturi Feroviare au pus mina pe un tinar care a gasit un portofel pe care nu l-a returnat. Totul s-a intimplat in jurul orei 11.00, in momentul in care o tinara studenta din Focsani, care astepta acceleratul de Bucuresti, a scapat portofelul cu bani in holul caselor de bilete. Laura D. de 22 ani s-a ridicat si a plecat pe peron fara sa isi dea seama ca a ramas fara portofel. La citeva secunde, pe scaunul sub care a cazut obiectul valoros s-a asezat un tinar de 21 ani care a mascat cu sacosa portofelul, l-a luat, dupa care s-a urcat in trenul personal spre Marasesti. "Am platit biletul si am scapat portofelul intre scaune. Am observat lipsa lui cind am mers la magazin sa imi i-au un suc. M-am intors si am intrebat la ghiseu daca au vazut un portofel. Am apelat apoi la Politie", ne-a spus tinara. Oamenii legii au vizionat imediat caseta inregistrata si i-au vazut toate miscarile hotului, Ionut Gheorghe fiind ridicat la coborirea din tren, in gara Marasesti. "Am gasit asupra lui banii, iar actele le-a aruncat pe geam", a precizat subinspectorul Ilie Romeo, de la TF Focsani. Dupa ce a fost prins cu banii asupra sa, Ionut Gheorghe a incercat sa se scuze. "Chiar daca ma duceam cu el, imi spuneau ca l-am furat. Am luat banii si apoi am aruncat actele pe geam", s-a confesat tinarul prins cu mita-n sac. Tinarul risca sa se aleaga cu dosar penal pentru furt calificat, avind antecedente penale. Ieri dupa amiaza, agentii au pornit cu hotul pe marginea caii ferate, in cautarea documentelor pierdute. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 21 ore, 28 minute, 34 secunde
Citind titlul am tresarit bucuroasa:"l-au prins in sfarsit!"Dar cand am dat la articol am vazut ca era alt hot de buzunare.Adevarul e ca era prea de tot pentru politia romana sa-l prinda pe "hotul de citeste integral
, acum 739399 zile, 21 ore, 28 minute, 34 secunde
asta n-o sa se intample niciodata , nici daca am da timpul inapoi. e prea destept: fura altii pentru el!
, acum 739399 zile, 21 ore, 28 minute, 34 secunde
Acesta va fi presedintele consililuiu judetean Vrancea cadre noi
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.