Ultima oră

Vrincenii cu greutate nu au acces la tomograf

Raluca Manolache
26 sep 2008 910 vizualizări
Bolnavii vrinceni care au o greutate mai mare nu au acces la tomograful Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.

Aparatul detinut de spital nu este foarte performant, iar masa acestuia nu suporta mai mult de 100 kg. "Tomograful este uzat fizic si moral. Masa acestuia nu tine mai mult de 100 kg, astfel incit o persoana cu o greutate peste acest nivel nu poate fi examinata", a precizat dr. Nicolae Moise, managerul Spitalului din Focsani. Pentru ca este foarte vechi, tomograful s-a stricat pentru a doua oara in acest an, reprezentantii firmei urmind sa ajunga la spital pentru a remedia deficientele. Pe parcursul lui 2008, la cea mai mare unitate spitaliceasca din Vrancea au fost efectuate 1.481 de tomografii, din acestea 1.307 fiind facute bolnavilor care reprezentau urgente, iar alte 174 la cerere. In aceste conditii, spitalul a cheltuit aproape 257.000 lei, veniturile incasate fiind de doar 17.000 lei. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739412 zile, 1 ora, 35 minute, 45 secunde
Da este adevarat acest tomograf are vechime dar acest meneger moise ar fi putut face demersuri pt.o situatie mai buna dar asta e alti menegeri lupta pt.rezolvarea unei probleme ca aceasta dar la noi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.