Ultima oră

Restrictii de circulatie

Iulia Crețu
23 sep 2008 733 vizualizări
Municipalitatea anunta participantii la trafic ca astazi si miine se vor impune anumite restrictii de circulatie in zonele unde se lucreaza in cadrul "Marii asfaltari" focsanene.

Astfel, pentru finalizarea lucrarilor din zona sensului giratoriu de la intersectia strada Cuza Voda cu b-dul. Republicii, circulatia rutiera va fi intrerupta azi, in intervalul 8.30 - 16.00, pe strada Moldova (de la intersectia cu strada Cezar Bolliac pina in sensul giratoriu) si miine, in intervalul 8.30 - 18.30, pe strada Republicii (de la intersectia cu strada Simion Barnutiu) pina in sensul giratoriu si din sensul giratoriu pina la BCR, dar si pe strada Cuza Voda (pe tronsonul cuprins intre intersectia cu strada Duiliu Zamfirescu si intersectia cu strada Dimitrie Cantemir). Cei care au treaba in aceasta zona a orasului pot alege drumul pe jos sau gasirea unor rute ocolitoare. De asemenea, cu prilejul aniversarii a 40 de ani de la infiintarea Brigazii 282 Infanterie Mecanizata "Unirea Principatelor", la solicitarea U.M. 01270, circulatia rutiera va fi intrerupta pe b-dul. Bucuresti pe tronsonul cuprins intre Mausoleul Sud si intersectia cu strada 1 Decembrie 1918, astfel: azi, intre orele 11.00 - 11.30, pentru pregatirea manifestarilor si miine, intre 10.30 - 12.30 pentru desfasurarea manifestarilor. "în aceste intervale de timp, circulatia va fi deviata pe rute ocolitoare", transmit reprezentantii municipalitatii. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.