Ultima oră

Biciclist mort la Vinatori

Dan Chiriac
20 sep 2008 765 vizualizări
Joi, in judet s-au produs patru accidente de circulatie Joi nu a fost o zi prea norocoasa pentru cei care au circulat pe sosele. Un biciclist din Vinatori a murit, iar alte persoane au ajuns la spital. Accidentul mortal a avut loc joi noaptea, cind in afara comunei Vinatori,

Laurentiu Maragarit, 21 ani, din Cotesti, in timp ce conducea un Oltcit, din cauza neatentiei, l-a accidentat mortal pe Petre Zoia, 56 ani, din Vinatori, care mergea cu bicicleta pe acelasi sens de mers. Celalalte accidente s-au soldat doar cu raniti. La Suraia, Valentin Croitoru, 21 ani, din localitate, in timp ce se deplasa cu un moped, intr-o intersectie, nu a acordat prioritate unui autoturism marca Opel, condus din partea dreapta a sensului de mers de Marian Edu, din Focsani, intrind in coliziune cu acesta. A rezultat ranirea grava a motociclistului. Tot joi, la Dumbraveni, localnicul Constantin Jipescu, 32 ani, in timp ce conducea o Dacia, pe fondul oboselii si al consumului de alcool, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in sant. Soferul si fiul sau de sase ani au fost raniti. In Focsani, pe b-dul Unirii, Tudor Ringhianu, 18 ani, aflat la volanul Daciei sale, nu a acordat prioritate de trecere la efectuarea manevrei la stinga si a intrat in coliziune cu un autoturism Dacia care circula regulamentar pe acelasi sens de mers. In urma impactului, Ana Bura, 22 ani, din Satu Mare, pasagera in primul autoturism, a fost ranita. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.