Ultima oră

Amenzile rutiere au crescut de 17 ori

Dan Chiriac
19 sep 2008 853 vizualizări
Odata cu instalarea camerelor de supraveghere a traficului pe E 85, in Dumbraveni si Pufesti, politistii doboara record dupa record.

Daca pina acum, in medie, intr-o saptamina, Politia Rutiera aplica 700 de sanctiuni la regimul vitezei, acum, doar pe baza imaginilor surprinse de cele doua camere, au fost aplicate 12.600 de amenzi, adica de peste 17 ori mai multe ca in trecut. De altfel, politistii nu au reusit sa trimita pina acum toate instiintarile catre soferii contravenienti. Si numarul permiselor de conducere care urmeaza sa fie suspendate este impresionant. 452 de soferi vor ramine fara permise dupa ce au depasit in cele doua comune viteza regulamentara cu peste 50 km/h. Pentru comparatie trebuie stiut ca pina acum, politistii ridicau doar 30 de permise intr-o satamina, adica de 15 ori mai putin. Numarul record de amenzi se justifica si prin faptul ca prezenta camerelor de luat vederi este cunsocuta de putini soferi. Daca cei din Vrancea au aflat de instalarea lor, soferii aflati in tranzit nu-si inchipuie ca sint supravegheati de «big brother». Cum zilnic E85 e tranzitat de zeci de mii de masini, numarul amenzilor se justifica. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 12 ore, 41 minute, 4 secunde
Numai in tara asta minunata e limita de viteza de 50km/h pe un drum european. Pe E60 limita e mai rezonabila de 70km/h, dar spre Moldova trebuie sa mergi cu dricul. Pe un drum intins cu 4 benzi, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.