Ultima oră

Al treilea seif furat in mai putin de o luna

Dan Chiriac
16 sep 2008 965 vizualizări
Hoti neidentificati au sustras casa de bani si calculatoarele de la agentia de turism MarioTour din Focsani Casele de bani sint tinta predilecta a furturilor in ultima perioada in judetul nostru.

Ieri dimineata, angajatii agentiei de turism Mario Tour, situata pe strada Bucegi din Focsani, nu au mai gasit seiful, care a fost «saltat» de spargatori. Spargerea a fost data la sfirsit de saptamina, dar a fost descoperita abia ieri dimineata. Hotii au patruns in interior dupa ce au fortat o simpla usa de termopan. Aceasta este cea de-a treia lovitura pe care o dau hotii, dupa ce au sustras 12.000 lei de la reprezentanta Skoda din Focsani si 40.000 de lei dintr-un bancomat instalat in usa Salii Sporturilor din Adjud. Curios este faptul ca in toate cele trei cazuri casele de bani nu erau prevazute cu nici un fel de sistem de supraveghere sau de siguranta, fapt care a usurat misiunea hotilor. "Luni, politistii focsaneni au fost sesizati cu privire la faptul ca in perioada 13-15 septembrie autori necunoscuti au sustras din incinta agentiei trei calculatoare, un laptop si o casa de bani. Echipa de cercetare a stabilit ca autorii au patruns in sediul societatii prin fortarea usii de acces, din termopan, iar din interior au sustras bunuri si casa de bani, care era incastrata in mod superficial in pardoseala", a precizat subinspectorul Catalina Olteanu, de la biroul de presa al Politiei. Politistii trebuie sa stabileasca suma exacta care a fost sustrasa, dar primele verificari arata ca a fost vorba de o suma importanta. Anchetatorii nu exclud ca acest furt sa fie opera acelorasi autori, care au lasat la fata locului foarte putine urme. Cercetarile continua pentru identificarea autorilor. Acest lucru nu va fi prea usor, tinind cont ca pina acum nu a fost prins nici unul dintre autori. Preventiv, cei care detin seifuri trebuie sa le protejeze corespunzator si, pe cit posibil, sa instaleze sisteme de alarma. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.