Ultima oră

A scapat unei caderi de la etajul patru

Raluca Manolache
13 sep 2008 909 vizualizări
Un baietel de 4 ani a alunecat de la balcon, insa caderea i-a fost atenuata de o copertina u micutul a scapat doar cu niste fracturi si deja incepe sa-si revina

Un baietel de patru ani din Focsani a scapat ca prin minune cu viata, dupa ce a cazut de la etajul patru al blocului in care locuia cu parintii. Linistea locatarilor de pe strada Emil Racovita a fost tulburata ieri in jurul orelor 15.00, in momentul in care Stefan S. a picat in gol de la peste 10 metri inaltime. Norocul copilului a fost ca a cazut pe copertina unei extinderi de la parter, care a atenuat impactul. Vecinii, dar si prietenii copilului nu isi explica cum s-a putut intimpla o astfel de tragedie, in conditiile in care era in permanenta supravegheat de parintii sai. Doua ipoteze circulau ieri printre cei adunati la locul incidentului. Daca prietenii de joaca spuneau ca Stefan era singur acasa, vecinii vorbeau ieri ca acesta ar fi fost scapat din ochi de parinti doar pentru citeva minute. "Ma jucam cu el in fiecare zi. Este un copil cuminte si era mereu supravegheat de parintii lui. Cind a cazut de la etaj stiu ca era acasa doar cu un verisor, care era pe messenger", a spus Alexandru, unul dintre colegii de joaca. Cu toate acestea, vecinii care au auzit de nenorocire spun ca totul s-a intimplat in citeva secunde, cind mama baiatului a condus pe cineva la usa. "Cica mama lui a vrut sa conduca pe cineva la usa si a vrut sa il ia si pe el, dar nu a vrut. Baiatul s-a dus pe balcon sa se joace si a cazut. Nu stim cum se simte. E pacat ce s-a intimplat, pentru ca parintii aveau mare grija de el", a afirmat Ana Nistor, o vecina. La fata locului au fost chemati medicii de la Ambulanta, dar si politistii. Baietelul a fost astfel transportat la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, fiind internat la sectia de Terapie Intensiva. Medicii spun ca deja a inceput sa-si revina si chiar sa vorbeasca. "Are fractura partea stinga si trei coaste rupte. Starea lui generala este buna si nu o sa aiba probleme deosebite. A avut noroc ca are doar atit. Ar fi fost posibil ca starea lui sa fie mai grava", a declarat dr. Mihail Cirstea, purtatorul de cuvint al Spitalului din Focsani. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate in ce conditii a picat baiatul de la etaj. (Raluca MANOLACHE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.