Ultima oră

In loc de duel, vandalism din gelozie in zorii zilei

Ziarul de Vrancea
5 sep 2008 1047 vizualizări
"Parca s-a mutat Craiova la noi!", ne-a spus Daniel Stoicescu, proprietarul apartamentului vandalizat joi dimineata de un comando in fruntea caruia se afla un amorez gelos

O familie din Focsani s-a trezit la cinci dimineata cu zece persoane care fortau intrarea in propria casa cerind razbunare. Atacatorii s-au folosit de bolovani pentru a sparge geamurile apartamentului de pe strada Popa Sapca. Nici una dintre ferestrele locuintei cu trei camere, de la parter, nu a scapat de furia intrusilor, care au lasat numai cioburi in urma lor. Proprietarii spun ca au trait clipe de cosmar timp de zece minute, cit a durat atacul. "Aseara m-au sunat pe telefon si mi-au spus ca in noaptea asta o sa murim cu totii. Am crezut ca este doar o amenintare banala, dar la cinci dimineata, cind eram cu sotia, copilul si mama in apartament a inceput scandalul. Au spart toate geamurile apartamentului si au intrat pe balcon fortind intrarea in casa. Unul dintre ei a cerut un pistol. Striga: «Da-mi pistolul sa-l impusc pe asta!». Apoi urlau ca ne dau foc! Sotia s-a refugiat cu fetita in baie. Este incredibil ce s-a intimplat, parca s-a mutat Craiova la noi", ne-a povestit Daniel Stoicescu (foto), proprietarul apartamentului, aflat inca in stare de soc. Furiei atacatorilor nu i-a scapat nici autoturismul parcat in fata blocului. In urma scandalului, mai multi locatari au iesit la ferestre si au tipat la atacatori care au parasit zona in cele din urma. Motivul atacului pare sa fi fost gelozia, insa proprietarii nu au dat amanunte legate de viata lor privata. Ieri dimineata, politistii au venit la fata locului pentru a aduna probe. "Incidentul a avut la baza conflictul dintre doi barbati, pe fondul geloziei unuia dintre ei. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru distrugere si ultraj contra bunelor moravuri. Cercetarile continua pentru stabilirea cu exactitate a celor intimplate si probarea intregii activitati infractionale", ne-a declarat subinspectorul Catalina Olteanu, de la biroul de presa al Politiei. (R. MANOLACHE, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.