Ultima oră

Jandarmii se lauda cu hotii de lemne si de peste

Iulia Crețu
23 iul 2008 706 vizualizări
La plusuri, jandarmii trec si paza fara cusur a conductei pentru transportul produselor petroliere de pe raza judetului

Jandarmii vrinceni si-au prezentat ieri rezultatele activitatii lor in primul semestru al acestui an. In perioada supusa evaluarii, principalele misiuni executate de jandarmi s-au soldat cu un numar de 59 dosare pentru 81 de infractiuni si cu 67 autori prinsi. Cele mai intilnite nereguli au fost in domeniul silvic, 33, cel piscicol, 32, si al furturilor, 9. De asemenea, jandarmii s-au confruntat si cu acte de prostitutie, rupere de sigilii, lovire, violari de domiciliu sau sustragere de inscrisuri. De asemenea, Inspectoratul de Jandarmi Judetean a aplicat 1.030 de amenzi. "In perioada analizata au fost asigurate cu paza 17 obiective, aceasta misiune desfasurindu-se fara probleme deosebite. In semestrul I 2008 s-au executat la Directia Generala a Finantelor Publice Vrancea 56 transporturi de valori in judet si 25 transporturi de valori in afara judetului, iar la Banca Comerciala Romana Sucursala Vrancea 112 transporturi de valori in judet, 3 transporturi de valori in afara judetului si au fost monitorizate 44 transporturi speciale care au tranzitat zona de responsabilitate a IJJ Vrancea. Misiunile executate de efectivele Detasamentul 4 Jandarmi Protectie si Interventie Conducte Transport Produse Petroliere au constat in asigurarea protectiei, supravegherii si interventiei la conducta magistrala de transport produse petroliere ce tranziteaza judetul Vrancea si nu au fost constatate avarii, distrugeri sau urme de produs petrolier", a declarat lt. Sorin Hunea, purtator de cuvint al Jandarmeriei. In primele luni ale anului zeci de tineri vrinceni si-au aratat interesul de a ajunge jandarmi. Astfel, in perioada martie-mai 2008, si-au exprimat dorinta de a imbraca uniforma militara 29 de candidati pentru Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti, 20 candidati avind a doua optiune Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani si 62 candidati, din care 9 femei, avind ca optiune doar Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.