Ultima oră

Week-end negru pe soselele Vrancei

Dan Chiriac
14 iul 2008 996 vizualizări
Trei raniti grav si cinci usor este bilantul week-endului u biciclistii au fost victime in cinci accidente Sfirsitul saptaminii a fost marcat de mai multe accidente produse pe soselele din judet, care s-au soldat cu trei raniti grav.

Astfel la Adjud, potrivit Politiei, Gheorghe Alexandrescu, 57 ani, din Bucuresti, in timp ce conducea o Dacia Logan si se deplasa pe banda de linga acostament, din cauza neatentiei a patruns cu rotile pe acostament. Incercind sa se redreseze, acesta a intrat in coliziune cu un microbuz marca Mercedes, condus regulamentar pe aceeasi directie de mers de Alain Serdar, 33 ani, din Mangalia. In urma impactului, Dacia Logan a fost proiectata pe contrasens si a intrat in coliziune cu un Matiz, condus regulamentar din sens opus de Liviu Iliescu, 41 ani, din Bacau, care a fost ranit grav. Simbata, la Marasesti, s-a produs un alt accident. Danut Hanu, 43 ani, din Comanesti, in timp ce conducea o Dacia, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stinga si a intrat in coliziune cu un autoturism Toyota, condus din sens opus de Gheorghe Tamiioaga, 58 ani, din Borsa. In urma accidentului, Georgeta Toma, 34 ani, pasagera in Dacia, a fost ranita. Simbata noaptea, in Cimpineanca, Valentin Ciolpan, 41 ani, din localitate, in timp ce conducea o Dacia 1310, din cauza neatentiei si a consumului de alcool, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a lovit de un gard. In urma impactului, soferul a fost ranit grav.


Neatentia a rarit rindurile biciclistilor


Nu mai putin de cinci accidente rutiere au avut victime biciclisti, toate avind drept cauza neatentia. Astfel, in Odobesti, Mirela Traistaru, 33 ani, din localitate, in timp ce conducea o Dacia, l-a acrosat din neatentie pe Ioan Dobre, 66 ani, care se deplasa cu bicicleta. In Focsani, Cristian Aion, 30 ani, din Odobesti, in timp ce mergea cu bicicleta, s-a dezechilibrat si a cazut pe trotuar, accidentindu-se usor. La Cotesti, Daniel Bengus, 30 ani, din localitate, in timp ce conducea o Dacia, din cauza neatentiei l-a acrosat pe consateanul sau Catalin D., 16 ani, care se deplasa cu bicicleta. Ionut Nica, 31 ani, din Vulturu, in timp ce conducea un Logan, l-a acrosat din neatentie pe biciclistul Panaite N., 56 ani, din aceeasi localitate. De asemenea, la Odobesti, odobesteanul Nicolae Nistor, 30 ani, aflat la volanul unui BMW, l-a acrosat pe biciclistul Emil Ganea, 31 ani, din Virtescoiu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.