Ultima oră

Provincialii vor sa ia Cerbul de aur de coarne

Iulia Crețu
12 iul 2008 764 vizualizări
Rrubadurii Vrancei vor trofeul Festivalului international de la Brasov, inscriindu-se pentru competitie cu doua piese

Trupa "Provincialii" are o vara fierbite de tot in acest an. Doua evenimente speciale par sa tina capul de afis al trubadurilor moderni de pe meleagurile mioritice. Este vorba despre cununia solistului vocal Ionut Ungureanu cu prietena sa, Violeta, un fel de "nunta anului", ca sa ne luam dupa mass-media mondena de la Bucale. Fericitul eveniment este programat cu mult fast, asa cum si trebuie de altfel, pe 26 iulie, masa si dansul fiind anuntate in decorul de la Restaurantul "Intim", manageriat de claparul "Provincialilor" Eugen Radu. Cit despre luna de miere... din cauza sau datorita Festivalului "Cerbul de Aur", cuplul Ionut-Violeta se vor bucura numai de o saptamina de miere pe insula cavalerilor, in Malta. Dupa plaja si plimbari pe la constructiile vechi de pe insula din Marea Mediterana, Ionut Ungureanu si colegii de trupa isi reintra in piine pentru cistigarea unui trofeu. Premiu care le lipseste din palmares, dupa distinctiile luate la Festivalul Mamaia si participarile cu succes pe la Eurovision - finala nationala. "Sint trei semifinale din care ramin sase piese, dupa care o finala in care ramin trei trupe sau solisti care vor reprezenta Romania! Participam cu piesele «Time» si «Oameni», amindoua reorchestrate! Luna de miere e doar o saptamina pentru ca «Cerbul de aur» incepe pe 20 iulie. In semifinala aceasta vom cinta noi, dupa care finala va fi pe 10 august, iar eu sint nevoit sa ma intorc pe 7 august", ne-a spus Ionut Ungureanu. Provincialii spun clar ca Festivalul de la Brasov este "ultimul festival la care participam!". Pentru viitor, artistii vor sa se preocupe mai mult de concertele mari si planuiesc atacul suprem asupra fm-urilor din Romania. Despre trupa, Ungureanu spune ca este in schimbare, o schimbare care se va simti in primul rind la contactul cu publicul care-i place si ii solicita mult mai multe cintari decit pina in prezent. Solistul vocal de la "Provincialii" caracterizeaza trupa din care face parte a fi o "trupa care cinta o muzica cu melodie si fara calculatoare, poate de aici si ideea de noncomercial!". Idee conturata in primul rind de lipsa "Provincialilor" si a melodiilor lor de la tv specializate si de la radiourile mari. Lucru care se va schimba, dupa cum spun artistii. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.