Ultima oră

Aproape 100 de vrinceni vor sa devina contabili

Camelia Stănilă
28 iun 2008 902 vizualizări
In aceasta perioada, nu mai putin de 96 de stagiari ai filialei Vrancea a Camerei Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) sustin examenul de aptitudini, pentru a putea profesa in domeniu

Cei mai multi candidati, 72, si-au exprimat intentia de a obtine calitatea de expert contabil, in timp ce alti 24 vor deveni contabili autorizati, daca vor fi declarati admiti. Proba scrisa a examenului a avut loc pe 22 iunie, iar cei care au obtinut peste 7.00 vor intra miine la proba orala. Au avut dreptul sa se inscrie la aceasta sesiune stagiarii aflati in anul trei de stagiu, precum si cei care nu au promovat examenul in sesiunile anterioare. "Pentru prima data filiala Vrancea este centru de examinare pentru examenul de aptitudini, datorita numarului mare de stagiari vrinceni care si-au finalizat stagiul anul acesta. Proba scrisa consta in studii de caz, exercitii si probleme din domeniul expertizei contabile, monografiei contabile, evaluarii intreprinderilor si auditului financiar, dar si in intrebari de judecata profesionala din doctrina si deontologia profesiei contabile, organizarea si functionarea Corpului. La oral, candidatii raspund la cite o intrebare din materie juridica si fiscala si la cite o intrebare din domeniile contabilitate, audit financiar si evaluarea intreprinderilor", a mentionat Liliana Manescu, director executiv al CECCAR Vrancea. Pina acum, judetul Vrancea a mai fost centru de examinare doar la examenul de intrare in stagiu. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.