Ultima oră

Concert pe ritmuri latino cu Analia Selis la Intim

Mihaela Beșleagă
25 iun 2008 900 vizualizări
Analia Selis a reprezentat Argentina la Festivalul Cerbul de Aur din 2004 dupa care s-a indragostit de un roman si a ramas in tara noastra

Artista Analia Selis va sustine un concert extraordinar pentru focsaneni, ocazie cu care isi va lansa si cel mai recent album, "Suenos. Vise", dar si un nou single, "A la ronda ronda". Evenimentul, care va avea loc vineri, 27 iunie, dupa orele 21.00, la restaurantul "Intim" din Focsani, este oferit de firma Scorpion, distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila, partener al evenimentului. Absolventa a Facultatii de Arte Muzicale din San Miguel, Argentina, Analia are un trecut muzical impresionant, atit in ceea ce priveste performantele teoretice, cit si in ceea ce priveste reusitele artistice. Analia Selis a reprezentat Argentina la Festivalul Cerbul de Aur din 2004 si a reusit sa se claseze pe locul III. Dupa festival, a fost contactata de o casa de discuri si atunci a inceput "aventura" romaneasca, artista sud-americana stabilindu-se aici si casatorindu-se cu un roman. Analia Solis are deja doua albume: "Aqui, hoy!" si "Aqui, manana!", cea mai mare dorinta a sa fiind aceea de a face cunoscut romanilor ritmul pur latino american. Grupul Analiei Selis este format din valorosi instrumentisti. "Cel mai inalt obiectiv pe care vreau sa-l ating este inima oamenilor care asculta muzica mea. Sa las in ele ceva, sa pot sa fiu alaturi de oamenii care ma asculta atunci cind ei au nevoie de muzica mea. Sa las un mesaj necesar, sa spun ceea ce am de spus", afirma artista. Celebrind 10 ani de dealership Volkswagen in judetul Vrancea, Scorpion continua seria concertelor de suflet oferite focsanenilor, printre trupele invitate in Focsani de-a lungul timpului numarindu-se: Proconsul, Mandinga, Directia 5, Senzor, Benone Sinulescu, Ovidiu Komornyik si Angela Similea. (Mihaela BESLEAGA)







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.