Ultima oră

Batrinul acuzat de dublu omor a fost arestat

Dan Chiriac
15 mai 2008 714 vizualizări
Neculaiu Hanu, 75 ani, principalul suspect al dublului asasinat din noaptea de Inviere, de la Nistoresti, a fost arestat ieri, pentru 29 de zile. Acesta a recunoscut faptele comise, fiind retinut marti seara pentru 24 de ore

Ieri, Tribunalul a decis arestarea sa pentru 29 de zile. "In cele din urma, acesta si-a recunoscut faptele. Batrinul este acuzat de omor deosebit de grav", ne-a spus Florentina Sova, purtatorul de cuvint la Parchetului. Neculaiu Hanu a comis cu doar citeva ore inainte de Inviere un dublu asasinat si a incercat apoi sa-i duca in eroare pe anchetatori. Hanu si-a omorit sotia si copilul, pe fondul consumului de alcool, dupa care s-a taiat cu un cutit in zona abdominala pentru a-i convinge pe politisti ca sotia sa a vrut sa-l omoare. Pina marti, batrinul a refuzat sa recunosca fapta comisa, sustinind ca sotia lui l-a omorit pe baiat, dupa care s-a sinucis. Tot ieri, instanta de judecata urma sa-l aresteze pe un tinar din comuna Suraia, acuzat de moartea mamei sale. Simbata, Mariuta Bosteog, 63 ani, a fost gasita moarta de fiul ei, Gheorghe, 33 ani, in curte. Lucratorii de la politie au constatat ca in seara zilei de 9 mai, cei doi au baut impreuna, dupa care s-au lovit reciproc. Medicii legisti au stabilit ca femeia a murit in urma loviturilor primite, astfel incit barbatul a fost acuzat de lovituri cauzatoare de moarte. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.