Ultima oră

Cu 132 km/h in localitate

Dan Chiriac
3 apr 2008 923 vizualizări
Dupa ce luni, in comuna Pufesti, un adjudean a murit in urma unui accident de circulatie, politistii rutieri au inasprit masurile de prevenire a incidentelor rutiere in zona. Cu toate acestea, se pare ca soferii nu tin cont de nici o regula de circulatie si merg "ca nebunii" prin comunele situate intre Adjud si Marasesti.

Un cetatean moldovean "a dat radarul peste cap" in comuna Pufesti

Ultimul conducator auto depistat de aparatul radar a depasit viteza regulamentara cu 82 de km/h. Potrivit Politiei, Oleg Gurin, din Republica Moldova, a fost identificat de politisti pe raza comunei Pufesti, in timp ce rula cu o viteza de 132km/h, la volanul unui autoturism Mercedes. "Acestuia i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile. De asemenea, acesta a fost amendat cu suma de 450 lei. Dupa ce luni am avut accident mortal in acea zona, observam ca nimeni nu tine cont de regulile de circulatie si se depaseste viteza nejustificat. In perioada urmatoare vom intensifica actiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere care au ca si cauza viteza excesiva. Vom actiona pentru depistarea celor care incalca regimul vitezei", a declarat subcomisarul Daniel Fatu, seful Politiei Rutiere. Acesta spune ca activitatea serviciului pe care-l conduce se confrunta cu probleme in urma plecarii politistilor la Summit-ul NATO. "Facem eforturi mari pentru a desfasura activitatea normal. Avem cite noua politisti de la posturi, pe saptamina, care ne ajuta. Activitatea noastra va intra in normal abia de lunea viitoare, cind oamenii plecati la Summit se vor intoarce la munca", a precizat Daniel Fatu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.