Ultima oră

Barbat omorit la Cimpinenaca

Dan Chiriac
20 mar 2008 646 vizualizări
Un barbat din comuna Cimpineanca a fost gasit mort in propria locuinta. Prima ipoteza a politistilor, aceea ca Ion Cata, 58 ani, a fost omorit, s-a confirmat ulterior

Idenitatea autorului nu e cunoscuta, dar exista un cerc de suspecti

Desi au un principal suspect, barbatul care a stat in aceeasi casa cu victima, anchetatorii se feresc sa spuna acest lucru si avanseaza ideea unui cerc mai larg de suspecti. In cursul zilei de ieri, Ion Cata si cel care locuia in acelasi imobil cu victima, cunoscut de toata lumea ca "Radu" au muncit la un vecin, de la care au primit bani. Seara, cei doi au mers acasa, in locuinta situata in imediata apropiere a cartierului Unirea, dar din acest moment nimeni nu stie ce s-a intimplat cu exactitate. Dimineata, vecinul care-i omenise cu o seara inainte l-a gasit pe Ion Cata decedat. "Aseara au muncit impreuna in sat, dar seara nu stie nimeni ce s-a intimplat. Dimineata, acest "Radu" a venit la noi. Era plin de singe si ne-a spus ca toata noaptea a dormit in toaleta. Nu a putut sa spuna de ce e plin de singe. M-am dus sa vad ce se intimpla cu frate-miu, dar l-am vazut intins. Ziceai ca doarme si m-am gindit sa nu-l deranjez. Peste ceva timp m-am trezit cu vecinul la poarta care mi-a zis ca fratele meu este mort in casa", ne-a spus Vasile Cata, fratele celui omorit. Acesta spnea ca a fost plecat de acasa si regreta faptul ca aseara nu a mai ajuns la locuinta fratelui. "Poate daca mergeam si noi pe la el, aseara (marti seara - n.r.), acum nu mai era mort!", a spus Vasile Cata. La fata locului s-a deplasat o echipa criminalistica, condusa de procurorul Paul Mihaila. La postul de politie a fost adus si cel cunsocut ca "Radu", care a fost audiat timp de mai multa vreme in sediul postului de politie. "Cercetarile sint derulate sub aspectul savirsirii infractiunii de omor. Identitatea autorului nu este cunoscuta, dar exista un cerc de suspecti. Natura loviturilor primite de victima vor fi stabilite in urma necropsiei", ne-a spus procurorul Florentina Sova, purtatorul de cuvint al Parchetului de pe linga Tribunalul Vrancea. De altfel, cel cunoscut sub numele de "Radu" a fost adus la Focsani si dus pentru audieri la sediul Parchetului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.