Ultima oră

O duzina de infractiuni comise pe sosele

Dan Chiriac
4 mar 2008 704 vizualizări
La sfirsitul saptaminii trecute, politistii vrinceni au depistat 12 persoane care au comis diferite infractiuni la regimul circulatiei rutiere.

"In urma actiunilor desfasurate, am identificat in trafic soferi care conduceau cu o imbibatie alcoolica peste limita legala, fara permis sau se aflau la volanul unor autovehicule neinmatriculate. Politistii rutieri au intocmit in acest fel 12 dosare penale", a precizat comisarul Adrian Huzum, de la Serviciul Politiei Rutiere. In cele trei zile ale sfirsitului de saptamina, politistii au aplicat 990 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 69.015 lei. Cei mai multi conducatori auto, 328, au fost depistati dupa ce au calcat prea tare pe pedala de acceleratie. Politistii au retinut in aceasta perioada 34 de permise de conducere si au retras temporar 14 certificate de inmatriculare. Politistii le-au iertat la sfirsitul saptaminii pe doamnele si domnisoarele aflate in trafic si le-au amendat doar cu cite o floare si un martisor. Acelasi lucru se va intimpla si pe 8 Martie, atunci cind doamnele vor primi cadouri din partea Politiei Rutiere. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 10 ore, 31 minute, 26 secunde
parca o duzina era din 20 de bucati...parerea mea
, acum 739399 zile, 10 ore, 31 minute, 26 secunde
eu cred ca vine de la 12 - "douze", in franceza. bafta!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.