Ultima oră

Politistii si Scorpion au amendat soferitele cu flori

Dan Chiriac
3 mar 2008 629 vizualizări
Politistii de la Serviciul Rutier, alaturi de reprezentantii grupului de firme Scorpion, unicul dealer VW si Audi in regiune, au impartit martisoare si frezii doamnelor si domnisoarelor care au fost oprite in trafic simbata dimineata, pe Bulevardul Unirii.

Desi razele de soare au cam lipsit, reprezentantii Scorpion au daruit un mic simbol reprezentantelor sexului frumos, pentru ca primavara sa triumfe macar in suflete, chiar de la 1 Martie. Ajutati de politisti, acestia au "amendat" doamnele, fie ca au fost la volan sau pasageri in dreapta. Sute de martisoare si flori au fost impartite timp de o ora si jumatate, desi cei care au oprit masinile in trafic au dat si serioase emotii soferilor. Cu toate ca in prima instanta nu au stiut de ce sint oprite, doamnele au plecat incintate. Astfel de actiuni au devenit traditionale si urmeaza a se repeta si simbata viitoare, de Ziua Femeii. De asemenea, pina pe 8 Martie, reprezentantele sexului frumos care vor trece pragul show-room-ului Scorpion vor primi felicitari drept semn de apreciere. Mai mult, firma va fi partenerul concertului extraordinar Ovidiu Komornic - Angela Similea ce va avea loc la Hotelul Fashion Center din Focsani de "Zilei Femeii". Scorpion a fost si partener la "Miss Martisor", desfasurat pe 1 martie la Club Extrem, unde au oferit premii tuturor participantelor. Cele opt eleve care au concurat la marele premiu au fost supuse la patru teste, constind intr-o proba de dans, prezentarea unei tinute de lenjerie intima, o proba de aptitudini si cultura generala si prezentarea unei tinute de seara. (C. S., D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.