Ultima oră

Carutele duc la varsare de singe

Dan Chiriac
3 mar 2008 1089 vizualizări
Inconstienta unor carutasi care ies cu atelajele nesemnalizate pe drumurile nationale din judet continua sa provoace victime.

Un mort si doi raniti in urma unor accidente in care au fost implicate carute

O tinara din judetul Braila a murit, iar un alt tinar a fost ranit grav din cauza unui carutas fara simt de raspundere. Politistii spun ca simbata seara, linga comuna Racoasa, George Cotet, 27 ani, din Braila, in timp ce conducea un autoturism Skoda Superb, din cauza neatentiei a intrat in coliziune cu o caruta incarcata cu lemne de foc, nesemnalizata corespunzator, condusa in aceeasi directie de mers de Ion Alexe, 53 ani, din comuna Racoasa. In urma accidentului a rezultat decesul Adrianei Gindac, 19 ani, din Braila, pasagera pe locul din dreapta fata in autoturism si ranirea grava a lui Ionel Serban, 27 ani, din comuna braileana Stancuta, pasager pe locul din dreapta spate. Cei doi au fost loviti de un lemn aflat in atelaj. Alte doua accidente au avut loc vineri seara. La Nereju, Marius Balan, de 27 ani, din localitate, in timp ce conducea o masina Dacia Logan, din cauza neatentiei l-a acrosat si accidentat usor pe Vasile Mihalcioiu, 18 ani, din Focsani, care se deplasa cu bicicleta din sens opus. Pe drumul comunal Calimanesti-Padureni, Ionel Micu, 48 ani, din satul Calimanesti, a scapat de sub control caruta cu care se deplasa si s-a lovit frontal cu o alta caruta condusa de Nicusor Balaban, 58 ani, din aceeasi localitate si care se deplasa din sens opus. In urma impactului, Denisa Micu , 42 ani, care se afla in prima caruta, a fost ranita usor si a ajuns la spital. Politistii se declara ingrijorati de numarul tot mai mare de accidente in care sint implicati carutasi si si-au propus sa actioneze pentru disciplinarea acestei categorii speciale de participanti la trafic. (Dan CHIRIAC)









În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 9 ore, 23 minute
alupigus pt toti carutasii din tara
, acum 739399 zile, 9 ore, 23 minute
cine la pus in m... masii sa iasa cu caruta noaptea trebuia carutasu sa moara nu saraca fata care avea toata viata inainte era un ingerash de fata
, acum 739399 zile, 9 ore, 23 minute
dumnezeu so ierte oricum nu o voi uita niciodata
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.