Ultima oră

iUn copil a murit ars intr-o casa la Vinatori

Ziarul de Vrancea
19 feb 2008 4895 vizualizări
Un puternic incendiu s-a declansat aseara in comuna Vinatori. Localnicii au sesizat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ca mai multe case au luat foc pe o ulita care duce de la primarie la plaja Putna

Un puternic incendiu s-a declansat aseara la o casa din comuna Vinatori, iar un copil de numai un an si doua luni a murit in flacarile care au mistuit locuinta . Localnicii au sesizat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta de incendiul care a cuprins locuinta familiei Neagu, aflata pe o ulita care duce de la primarie la plaja Putna. Potrivit primarului Gheorghe Macovei, familia Neagu, cu cei doi copii ai sai, locuia intr-o casa batrineasca care le-a fost oferita de un localnic, intrucit are o situatie materiala dificila. « Dupa ce a izbucnit incendiul, mama a iesit repede afara cu baietelul de doua luni. Tatal a incercat sa-l salveze pe baiatul de un an si doua luni, dar nu a mai reusit », ne-a spus primarul din Vinatori. Incendiul s-a extins si la acoperisul vilei invecinatate, din care a ars aproximativ o treime. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a fost sesizat prin 112 la ora 21.31, iar pompierii au intervenit la fata locului cu trei autospeciale. « In urma incendiului a murit un copil de un an si doua luni, in timp ce unul de doua luni a fost salvat in ultimul moment. Cauza cea mai probabil a incendiului este jarul cazut pe jos de la sursa de incalzire. Din declaratiile proprietarului nu reiese ca focul ar fi izbucnit de la o luminare », a declarat colonelul Titi Dochia, de la ISU Vrancea. Tatal copilului decedat, Gheorghe Neagu, era disperat dupa producerea incediului, stind in genunchi si plingind ca nu a reusit sa isi salveze copilul. (M. B., D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.