Ultima oră

Hoti prinsi cu ajutorul camerelor de supraveghere din gara

Dan Chiriac
9 feb 2008 821 vizualizări
Doi soti din orasul Marasesti au fost identificati cu ajutorul camerelor de supraveghere ca fiind autorii unui furt comis in Gara Focsani.

Joi, in jurul orei 15.00, lucratorii Politiei T.F. au fost sesizati de catre Gheorghe Stancu, 53 ani, din Focsani, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in statia CFR, autori necunoscuti i-au sustras din sala de asteptare un bagaj cu bunuri personale, in valoare de 150 lei. Cu ocazia cercetarilor efectuate, precum si din vizionarea cadrelor filmate prin intermediul camerelor de supraveghere video ale statiei Focsani, ca principali suspecti au fost identificati Iordache Turcu, 58 ani si sotia acestuia, Stela Turcu, 46 ani. Bagajul a fost recuperat si predat victimei, cu toate bunurile la locul lor. Celor doi soti li s-a intocmit dosar penal, fiind cercetati in stare de libertate, pentru furt. In noaptea de miercuri spre joi, si politistii adjudeni au identificat principalul suspect in cazul unui furt din locuinta comis intr-o comuna din judetul Bacau. Autorul este Gheorghe Pancescu, 41 ani, din judetul Bacau. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.