Ultima oră

Surprins de jandarmi cu 100 de litri de combustibil

Iulia Crețu
9 feb 2008 652 vizualizări
Jandarmii vrinceni au surprins miercuri dimineata un tecucean care isi facea rost de combustibil direct din conductele SC Petrom SA.

Echipajul de jandarmi din cadrul Detasamentului de protecÃie si intervenÃie conducte transport produse petroliere, aflat in zona localităÃii Burcioaia, a fost sesizat de către un cetăÃean cu privire la faptul că o persoană a sustras o cantitate de combustibil din rezervoarele Parcului nr. 4 Burcioaia - SC Petrom SA. La fata locului, oamenii legii au descoperit chiar un angajat al companiei, Mircea Matei, de 49 de ani, cu portbagajul plin cu 110 litri de produs petrolier. "Deplasindu-se la locul indicat - o parcare, jandarmii l-au identificat pe numitul Mircea Matei din Tecuci avind in portbagajul maºinii sale mai multe recipiente din plastic ºi o canistră, toate pline (intreaga cantitate fiind de 110 litri). Intrebat despre conÃinutul recipientelor, Mircea Matei - angajat al unităÃii respective - a precizat jandarmilor că acestea conÃin produs petrolier pe care l-a sustras din incinta Parcului nr. 4 Burcioaia", a declarat lt. Sorin Hunea, purtator de cuvint in cadrul Jandarmeriei Vrancea. Asupra celui in cauză a fost luată măsura intocmirii actelor premergătoare urmăririi penale pentru infracÃiunea de furt calificat, dosarul urmind a fi predat Parchetului de pe lingă Judecătoria Adjud. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.