Ultima oră

Doi soferi au intrat cu masinile in gard

Dan Chiriac
12 ian 2008 1031 vizualizări
Un taximetrist, trimis in judecata pentru un alt accident, a recidivat la Vulturu u foarte multi soferi conduc peste limita de viteza legala in ciuda conditiilor de drum nefavorabile

Conditiile nefavorabile, cu carosabil acoperit cu zapada sau polei, dar si portiunile de drum unde ceata inca ingreuneaza traficul au dus in ultimele 24 de ore la producerea a doua accidente de circulatie. Doi tineri au scapat doar cu rani usoare dupa ce au intrat cu masinile intr-un gard. Politistii spun ca joi dupa-amiaza, in satul Radacinesti, comuna Corbita, Eusebiu Parfenie, 30 ani, din Bacau, in timp ce conducea un autoturism marca VW, din cauza neatentiei in conducere a pierdut controlul volanului si a parasit partea carosabila, intrind intr-un gard. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto. In noaptea de joi spre vineri, pe DN 23, in comuna Vulturu, Corneliu Vilceanu, 22 ani, din Obrejita, in timp ce conducea o Dacia Logan, din cauza neatentiei in conducere a pierdut controlul volanului, a intrat in coliziune cu o autoutilitara si apoi s-a oprit in gardul unei locuinte. Soferul, taximetrist la firma Fulger, a fost ranit usor. Corneliu Vilceanu a fost in aprilie 2005 autorul unui alt accident rutier. Procurorii vrinceni l-au trimis in judecata in anul 2006, dupa ce au stabilit ca acesta, in timp ce conducea o Dacia Logan, a intrat intr-un podet de beton. In urma impactului, Oana Dinculescu, aflata in autoturism, a suferit rani grave si a necesitat o suta de zile de ingrijiri medicale. Politistii rutieri spun ca in ciuda conditiilor de drum nefavorabile, unii conducatori auto apasa inexplicabil de tare pe pedala de acceleratie, fara a se gindi la posibilele consecinte. Astfel, in numai o zi, politistii au aplicat peste 400 de sanctiuni contraventionale, marea majoritate pentru depasirea vitezei regulamentare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.