Ultima oră

Fara aglomeratie la taxe si impozite

Iulia Crețu
8 ian 2008 685 vizualizări
Focsanenii nu s-au ingramadit ieri inaintea ghiseelor de la plata taxelor si impozitelor din cadrul Primariei Focsani.

Prima zi in care orasenii au fost asteptati sa scape de datoriile catre bugetul de stat a adus foarte putine persoane, poate si din pricina programului acestora de la serviciu. La orele prinzului, in fata ghiseelor erau citeva zeci de persoane, majoritatea pensionari care si-au motivat "graba" prin faptul ca au dorit sa scape de imbulzeala si de coada, sa prinda bonusul de 10% reducere la valoarea impozitului si sa scape si de grija datoriilor. Batrinii erau multumiti ca anul 2008 nu le-a adus modificari la taxe, acestea fiind la stadiul din anul precedent. Conform statisticilor din anii precedenti, peste 50% din populatia Focsaniului prefera sa scape de grija impozitului pe casa, pamint sau masina inca prin prima jumatate a anului. Astfel, cei care se decid sa achite aceste dari trebuie sa stie ca de reducerea cu 10% din valoarea impozitului pot beneficia toti cei care platesc pina la data de 31 martie. In cazul in care vine termenul scadent si focsanenii nu si-au achitat taxele, majorarile percepute pentru intirziere sint de 0,12% pe zi. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.