Ultima oră

Parasit de concubina, a dat foc la apartament

Dan Chiriac
27 dec 2007 651 vizualizări
Batrinul a dorit sa moara pentru ca ramasese de Sarbatori singur acasa u pentru ca nu a avut curajul sa-si dea foc, acesta si-a incendiat apartamentul u Vasile Sontu este cercetat de politisti pentru distrugere

Un incident mai putin obisnuit a avut loc in prima zi de Craciun, in Focsani. Un barbat de 76 de ani a incendiat apartamentul in care locuia pentru ca fusese parasit, chipurile, de iubita! Mai mult, batrinul a incercat sa se sinucida. Politistii vrinceni spun ca au fost sesizati despre faptul ca Vasile Sontu, 76 ani, din Focsani, a avut o tentativa de suicid, urmata de distrugerea si incendierea apartamentului in care acesta locuia impreuna cu Stana Buzatu. In urma cercetarilor efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale Focsani a reiesit ca apartamentul in care locuiau cei doi este proprietatea Stanei Buzatu, 58 ani, insa de doua zile, pe fondul unor neintelegeri, femeia a plecat la rudele sale, barbatul raminind singur in casa. "Aflindu-se in stare de ebrietate, acesta a distrus mai multe bunuri din casa, dupa care a incendiat apartamentul, fiind necesara interventia echipelor ISU Vrancea", spune comisarul Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al politiei vrincene. Mai intii, barbatul s-a stropit cu benzina, dar se pare ca nu a avut curajul sa-si aprinda hainele. Ulterior, acesta s-a imbatat crunt si a incendiat apartamentul. Pentru a stinge flacarile la fata locului s-au deplasat doua autospeciale de pompieri. Focul a distrus bunurile de uz casnic si cele de mobilier, apartamentul arzind in proportie de 90 la suta. Dupa ce incendiul a fost stins, Vasile Sontu a fost transportat la spital unde a fost internat cu diagnosticul de betie acuta si intoxicatie cu monoxid de carbon, raminind sub supraveghere medicala. Batrinul va fi cercetat de catre politisti pentru comiterea infractiunii de distrugere calificata.



Alte trei incendii de Craciun


Pompierii vrinceni au stins in zilele Craciunului inca trei incendii produse in judet. Astfel, la Urechesti, acoperisul locuintei lui Vintila Rada a ars pe o suprafata de 50 de metri patrati. De asemenea, au fost distruse obiecte de mobilier si de uz casnic din cauza unui scurtcircuit electric. La Bolotesti, un cos de fum defect a dus la distrugerea unui acoperis pe 150 de metri patrati. Gheorghe Norocea a ramas fara casa in prag de Revelion. O adjudeanca a suferit rani minore in urma unui incendiu produs la un magazin. Maria Ciobanu, 47 ani, s-a ars pe miini in timp ce incerca sa stinga focul izbucnit intr-o magazie. Flacarile au distrus mai multe navete pentru sticle, dar si o parte din magazie. Incendiul a pornit de la centrala termica aflata in functiune. Pompierii vrinceni au intervenit si pentru deblocarea unei usi, pe strada Emil Racovita, din Focsani, unde o batrina de 88 de ani, Lina Leibovici, a fost gasita moarta in casa. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.