Ultima oră

Tamponare in lant la Garoafa

Cristina Palade
24 dec 2007 1432 vizualizări
Ieri, in mai putin de un sfert de ora, s-au tamponat in lant zece masini pe soseaua E85, intre Focsani si Garoafa.

Cauzele combinate au fost neatentia in conducere, ceata care a redus vizibilitatea, carosabilul acoperit cu polei, in combinatie cu viteza neadaptata conditiilor de trafic. Toate acestea au determinat patinarea masinilor pe gheata, mai ceva ca niste saniute. "Marius Sebastian Ursu, conducatorul unui autoturism marca Fiat, a lovit o masina care era oprita pe carosabil, deoarece in fata avea un obstacol. In urma impactului, conducatoarea auto pe nume Aura Mirela Mocanu, din comuna Cumpana, judetul Constanta, a derapat si a ajuns cu masina pe contrasens. Din spate au mai venit alte doua masini", ne-a declarat subinspectorul de politie Sandel Stoica. In interval de mai putin de zece minute, alte sase masini au «pupat» masinile care blocau deja circulatia. La fata locului au sosit imediat si doua ambulante, dar din fericire pentru cei implicati in carambol nu a fost nimeni ranit. Doar masinile au fost serios avariate. Potrivit Politiei Rutiere, pentru aproximativ o jumatate de ora traficul a fost ingreunat, circulindu-se doar pe o singura banda de mers. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.