Ultima oră

Directorul Somaco Doaga a murit intr-un accident la Pufesti

Dan Chiriac
22 dec 2007 3736 vizualizări
Acesta a adormit la volan si a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o masina apartinind SC Vrancart SA Adjud u Gheorghe Gosman a murit pe loc, in timp ce soferul de la Vrancart a fost ranit grav

Gheorghe Gosman, directorul firmei de materiale de constructii Somaco Doaga, a murit ieri dimineata in urma unui tragic accident rutier produs intre Pufesti si Domnesti. Directorul filialei vrincene a firmei din capitala si-a gasit sfirsitul dupa ce a adormit la volan si a intrat pe contrasens. "Gheorghe Gosman, 52 ani, in timp ce conducea o masina Daewoo Espero, in jurul orelor 6.40, pe E 85, din cauza oboselii a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat pe contrasens, unde s-a izbit cu un autoturism Volvo, condus de Florin Turcu, 37 ani, sofer la SC Vrancart Adjud, care se afla la volanul autoturismului apartinind societatii adjudene", a spus subcomisarul Daniel Fatu, seful Serviciului Poliei Rutiere. Directorul de la Somaco Doaga se intorcea de la Bucuresti, acolo unde participase la o sedinta a firmei. "Au fost la Bucuresti cu autocarul pus la dispozitie de firma, iar dupa desfasurarea sedintei s-au intors acasa tot cu autocarul. Gheorghe Gosman a coborit la Tisita, locul unde avea parcata masina personala. Dupa o ora, in care nimeni nu stie ce a facut, s-a urcat la volan si a plecat spre casa, la Adjud. Din cauza oboselii a dormit la volan si a murit. Era un om deosebit, care nu merita sa moara asa de repede si intr-un mod asa de nedrept", a spus unul dintre cunoscutii familiei Gosman. Celalalt sofer implicat in accident a fost ranit si a ajuns la spitalul din Adjud. "Soferul nostru are probleme la glezna, dar starea de sanatate nu pune probleme deosebite, acesta fiind in afara oricarui pericol. Ne pare rau pentru celalalt sofer, dar se pare ca a adormit la volan. Baiatul nostru se ducea la Focsani, iar masina a fost avariata serios. Deja am discutat cu cei de la asigurari pentru a repara autoturismul", ne-a spus Mihai Botez, directorul Vrancart Adjud. Directorul Somaco Doaga era o persoana cunoscuta si apreciata in Adjud, unde locuia de mai bine de trei decenii. Acesta a lucrat de-a lungul timpului la balastiera de linga oras, la Vrancart, precum si la alte firme cu profil de constructii din zona. In urma cu citiva ani, Gheorghe Gosman a fost angajat ca director la Somaco Doaga. Gosman era casatorit cu o adjudeanca si avea un baiat, elev in clasa a XII-a la Liceul Emil Botta din Adjud. "Il cunosc din "Ëœ75-"â"¢76, de cind a venit in oras, si pot sa spun ca era un om deosebit. Probabil ca Dumnezeu l-a luat la el pentru ca are nevoie si de ingeri, nu numai de draci", ne-a spus Petru Dinicu, directorul Liceului Emil Botta, unul din prietenii cei mai buni ai lui Gheorghe Gosman. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.