Ultima oră

Consilierii locali isi desemneaza mandatarul la CUP

Iulia Crețu
26 nov 2007 626 vizualizări
Miine, cei 23 de alesi locali vor trebui sa ridice mina pentru a vota 34 de proiecte u pe ordinea de zi intra raportul de audit la pretul apei reci u la mapa se afla si proiectele pentru doua noi magazine tip mall

Consiliul Local Focsani revine la treaba miine, pentru sedinta ordinara din aceasta luna, incepind cu orele 16.00. Pe masa de lucru a celor 23 de alesi locali se afla o mapa cu cite 34 de proiecte, la care se adauga si sesiunea spumoasa de la rublica diverse. Astfel, politicienii au in vedere un proiect de hotarire care propune premierea functionarilor publici, in limita a 5% din cheltuielile cu salariile aferente anului 2007. Se vor clarifica si limitele minime ale veniturilor ce s-ar putea obtine de familiile care au in proprietate terenuri, cladiri, spatii locative sau alte bunuri necesare determinarii venitului lunar al beneficiarilor de ajutor social, de alocatie familiala complementara si alocatie de sustinere pentru anul 2008. Si scolile vor intra in atentia consilierilor, propunindu-se aprobarea alocarii a 6.600 lei pentru organizarea in luna decembrie, de catre Grupul Scolar Transporturi Auto Focsani, a festivitatii jubiliare "30 de ani de activitate". Directia pentru Sport cere de la bugetul local 5.000 RON pentru premierea celor mai buni sportivi ai anului, in cadrul actiunii "Gala Sportului Vrincean", editia 2007. Cei 23 de consilieri locali vor stabili si rectificarea bugetara pe acest an. La discutii se va aminti si de scutirea de la plata impozitului pe cladiri datorat de persoanele fizice care efectueaza lucrari de reabilitare a blocurilor de locuinte. Pe ordinea de zi din noiembrie figureaza si doua proiecte care aduc in discutie crearea a doua noi magazine in Focsani. Este vorba de aprobarea Planului Urbanistic Zonal "Complex rezidential, dotari socio-comerciale si de agrement" Calea Moldovei T. 49, dar si aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu "Centru comercial - Moll", Calea Moldovei DN2 km.185^235 Focsani. Consilierii isi vor desemna si un nou presedinte de sedinta, democratul Gheorghe Gadjinschi urmind sa predea stafeta cel mai probabil tot unui democrat sau unui social-democrat, conform aliantelor politice din Micul Parlament. Si tot miine se va stabili mandatarul Consiliului Local in Adunarea Generala a Actionarilor la CUP RA Focsani. La mapa alesilor va figura si avizul privind Raportul de audit la pretul apei reci, furnizate in municipiu de CUP RA, pret atit de contestat de inginerul Ulise Grosu, fost angajat al SC ENET SA. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.