Ultima oră

Focsaneni implicati intr-un accident la Buzau

Dan Chiriac
19 nov 2007 896 vizualizări
Un microbuz care efectua curse Focsani - Bucuresti a intrat in doua autoturisme care s-au ciocnit in fata sa

Un microbuz plin cu focsaneni a fost implicat intr-un accident rutier produs simbata la prinz pe soseaua de centura a Buzaului. Microbuzul, care efectua curse regulate Focsani - Bucuresti, venea dinspre Capitala, iar la intersectia cu drumului national Buzau- Ploiesti a fost implicat intr-un accident rutier. "O masina cu numere de Italia a venit dinspre Ploiesti si nu a acordat prioritate unui alt autoturism care circula in fata noastra. Impactul dintre cele doua autovehicule a fost foarte puternic, dupa care soferul microbuzului a incercat sa evite impactul cu acestea. Distanta era prea mica pentru ca soferul microbuzului sa faca ceva. Daca tragea de volan in dreapta, ne rasturnam in sant. Am lovit unul dintre autoturismele accidentate initial. Am suferit rani minore, dar toata lumea s-a speriat groaznic", a povestit unul dintre pasagerii aflati in microbuz. Pentru citeva minute, focsanenii au trait clipe de groaza vazind-o pe una dintre pasagerele din masina cu numere de Italia intinsa pe asfalt. Aceasta fusese aruncata pe geam in afara masinii si a fost preluata in stare de coma de un echipaj de la ambulanta buzoiana. Pasagerii microbuzului au plecat inspre Focsani cu alte mijloace de transport sau cu masinile rudelor sau prietenilor sositi la locul faptei pentru a vedea ce s-a intimplat. Microbuzul a fost distrus in partea din fata, dar si in interior, unde mai multe scaune s-au rupt. Simbata dupa-amiaza, in Vrancea a avut loc un alt accident rutier usor. Teodor A., 37 ani, din Cirligele, in timp ce conducea auto WV Passat, la iesirea de pe acostament nu a acordat prioritate de trecere si a intrat in coliziune cu un Espero, condus regulamentar de Ionut Porumboiu, 25 ani, din Focsani, care a fost accidentat usor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.