Ultima oră

Discotecile verificate de politisti

Dan Chiriac
12 nov 2007 953 vizualizări
Politistii au verificat discotecile din judet, saptamina trecuta. Razia a venit ca urmare a cresterii numarului de sesizari referitoare la comiterea unor fapte de mica violenta si de tulburare a ordinii si linistii publice pe raza judetului.

Oamenii legii au depistat si tineri care veneau cu cutitul la discoteca

Efectivele de ordine publica au actionat in perioada 1-7 noiembrie in orase si sate, pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale si sanctionarea ferma a oricaror incalcari ale normelor de convietuire sociala. "Au fost verificate localurile publice, baruri si discoteci, sub aspectul servirii cu bauturi alcoolice a minorilor si persoanelor aflate in vadita stare de ebrietate. De asemenea, la discoteci a fost verificat si modul in care aceste unitati sint asigurate cu personal de paza si ordine, conform normelor legale", spun politistii. Au fost constatate sase infractiuni de port fara drept de arma alba, distrugere si furt. Cu aceasta ocazie au fost verificate 71 baruri si discoteci, 273 persoane au fost legitimate si s-au aplicat 153 de amenzi in valoare de 34.200 lei. Astfel, intr-o discoteca din Slobozia Ciorasti, a fost depistat Liviu Nichifor, 24 ani, din Focsani, care avea asupra sa un cutit. Tot intr-o discoteca, dar in comuna Milcovul, a fost depistat ca purta cutit si Ionut Apetrea, 21 ani, din Bacau. In noaptea de 4/5 noiembrie, spun politistii, Mirel Necula, 21 ani, din comuna Nereju, recidivist, a tulburat ordinea si linistea publica pe raza localitatii. Politistii au gasit asupra sa un cutit pe care-l purta fara drept si i-au intocmit dosar penal. Alti doi tineri s-au ales cu dosare penale dupa ce au spart geamurile unor societati comerciale din oras. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.