Ultima oră

Ziarul de Vrancea a mai doborit un record pe trafic.ro

Cristi Irimia
6 nov 2007 982 vizualizări
10.250 de vizitatori a avut site-ul nostru in ultimele 7 zile u conform BRAT, care a certificat traficul de pe pagina noastra web, Ziarul de Vrancea conduce in duelul cu celelalte ziare locale

Site-ul cotidianului nostru a stabilit un nou record in materie de vizitatori saptaminali. Astfel, conform trafic.ro, ziaruldevrancea.ro a consemnat ieri un numar record de 10.250 de vizitatori unici. Cele peste 10.250 de IP-uri unice sint valabile pe o perioada de 7 zile, asa cum se calculeaza statisticile pe trafic.ro. Ieri, Ziarul de Vrancea figura pe net cu 11.900 vizite efectuate in ultimele 7 zile de la cele 10.250 de IP-uri, dar si 53.700 de afisari pe site. Aceste cifre sint cele mai mari de la lansarea site-ului, in ianuarie 2005. ZdV a depasit, asadar, pragul psihologic de 10.000 de vizitatori in 7 zile si acum se indreapta catre alte provocari. Din cele peste 30.000 de site-uri romanesti monitorizate de trafic.ro, Ziarul de Vrancea ocupa locul 720 in clasamentul general. Pe sectiunea «mass-media», ZdV se afla pe pozitia 110. Concurenta ZdV este departe de cifrele prezentate mai sus. Astfel, Monitorul de Vrancea figura ieri cu 7.400 de vizitatori unici, in vreme ce «Corect» avea doar 1.285. Cele doua saptaminale vrincene nu sint monitorizate pe trafic.ro. Pentru o mai usoara determinare a cifrelor, precizam ca «vizitator» este utilizatorul de internet care face cel putin o afisare pe un website, in decursul unei zile (0-24). Apoi, «vizite» reprezinta succesiunile de afisari facute de un utilizator intr-un website, intervalul dintre doua afisari fiind mai mic de 30 de minute. In fine, «afisarea» inseamna incarcarea unei pagini web intr-un browser sau un refresh de pagina web. Conform unor monitorizari pe luna septembrie 2007, facute de Biroul Roman de Audit al Tirajelor, Ziarul de Vrancea a avut intre 1 si 30 septembrie a. c. 12.970 clienti unici, 46.548 de vizite si 202.446 afisari. Cit priveste editia tiparita, Ziarul de Vrancea a vindut, conform brat.ro, 648.202 bucati in primele sase luni ale acestui an. In anul 2006, ZdV a vindut un total de 1.345.677 de ziare. Conform ultimului certificat oficial BRAT, valabil pentru perioada iulie - decembrie 2006, Ziarul de Vrancea a avut o medie de vinzari de 4.426 exemplare / zi, in vreme ce principalul concurent de pe piata locala 4.231 exemplare / zi. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.