Ultima oră

Afaceristul Nelu Purcel a accidentat un pieton neatent

Dan Chiriac
29 oct 2007 2181 vizualizări
Alte trei accidente au avut loc pe soselele din judet la sfirsitul saptaminii trecute u o tinara s-a rasturnat cu masina

Omul de afaceri Nelu Purcel a fost implicat vineri seara intr-un accident produs la Adjud. Politistii spun ca Nelu Purcel, de 46 ani, din Focsani, in timp ce conducea un autoturism VW Tuareg, l-a accidentat grav pe pietonul Costica Mihaila, de 49 ani, din Adjud, care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima a ajuns la spital. Desi va fi cercetat pentru accident, Nelu Purcel va fi scos de sub urmarire tinind cont de faptul ca accidentul nu s-a produs din vina sa. La sfirsitul saptaminii trecute, pe soselele din judet au mai avut loc alte trei accidente. Simbata, linga Focsani, Malvina Iordachi, de 19 ani, din Focsani, in timp ce conducea un VW Golf, nu a redus viteza intr-o curba periculoasa la dreapta si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a acesteia, precum si a pasagerelor Ecaterina Iordachi, 38 ani, si a fetelor sale de 17 ani si 13 ani. Simbata dupa-amiaza, la Nistoresti, Ion Bitca, de 46 ani, din Brasov, a cazut din caruta si si-a fracturat piciorul drept. Cercetarile efectuate au aratat ca brasoveanul se deplasa cu o caruta pe un drum forestier, a sarit din atelaj pentru a-l opri, moment in care rotile acestuia i-au trecut peste picior. Un alt accident s-a produs la Garoafa, unde Duta Grama, de 53 ani, din Focsani, in timp ce conducea un Logan, nu a acordat prioritate de trecere Andreei S., 16 ani si Violetei T., 15 ani, care se angajasera in traversarea strazii pe marcajul pietonal si au fost ranite usor. (Dan CHIRAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.