Ultima oră

S-a oparit in timp ce facea rachiu

Cristina Palade
10 oct 2007 808 vizualizări
O femeie de 60 de ani, din comuna Rastoaca, s-a oparit pe 30% din corp, in timp ce facea rachiu, la cazanul din curte

Femeia este internata la sectia de chirurgie plastica

Ieri, Victoria Oncioiu a profitat de vremea buna si l-a ajutat in gospodarie pe sotul ei, Costica. Numai ca prepararea tuicii nu a mai fost motiv de bucurie in aceasta toamna pentru familie. "Ieri a fost vreme buna, iar pe la 15.30 am vrut sa-l ajut pe sotul meu la treaba. El a ravacit vinul, iar eu am zis sa fac tuica. Numai ca am umplut cazanul de tuica prea tare, stiind ca mai am doar o tura de facut. Din cauza presiunii, capacul s-a umflat si a cazut, iar din interior au dat pe afara cam doua galeti de boasca", ne-a declarat Victoria Oncioiu, imobilizata in patul de spital. Femeia s-a dezbracat de hainele cu care era imbracata, ca tesaturile sa nu se lipeasca de basicile care se inmulteau cu fiecare secunda care trecea. Imediat, sotul acesteia a anuntat asistenta de la dispensar, care a chemat Salvarea si femeia a juns la Spitalul Judean "Sf. Pantelimon". Potrivit medicilor de garda, Victoria Oncioiu a suferit o arsura prin lichid fierbinte de gradele I-II-III-IV, pe toata partea stinga a corpului. "Sint oparita jumatate. Numai eu stiu ce am patit, cita usturime am simtit", ne-a spus femeia. Tot ieri, a ajuns la sectia de urgenta a celei mai mari unitati cu paturi din judet si un batrin de 71 de ani din Dumbraveni, cu o arsura produsa de un lichid fierbinte, veche de doua zile. Se pare ca barbatul nu a fost atent si s-a oparit la piciorul sting. In prezent, cei doi opariti sint internati la sectia de chirurgie plastica a Spitalului Judetean. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.