Ultima oră

13 avocati vor sa devina consilieri in Baroul Vrancea

Cristi Irimia
19 sep 2007 2630 vizualizări
13 avocati vrinceni si-au depus dosarele pentru a participa la alegerile pentru cele opt functii de consilieri din cadrul Baroului Vrancea.

Pentru functia de decan va candida doar avocatul Ticu Burca

Alegerile vor avea loc pe 28 septembrie, avocatii cu dosarele depuse fiind Ion Bratu, Constantin Plugaru, Ioan Ioanovici, Maria Bobirnac, Elena Melinte, Jeni Patrulius, Florea Ciortan, Gabriel Nicolae, Doru Constantinescu, Carmina Cocioaba, Petria Prepelita, Mariana Roman si Cristiana Bunea. Asadar, cinci dintre cei enumerati anterior nu vor fi consilieri, in vreme ce pentru functia de decan si-a depus dosarul doar actualul sef al avocatilor vrinceni, Ticu Burca. Acesta va participa vineri si simbata la sedinta Comisiei Permanente a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, care se va desfasura la sediul din Bucuresti. Pe ordinea de zi a sedintei figureaza discutarea masurilor organizatorice privind indeplinirea hotaririlor si masurilor adoptate de Congresul Avocatilor din iunie 2007, dar si modul in care se va organiza examenului de primire in profesia de avocat - sesiunea noiembrie 2007. Se vor mai discuta si aspecte privind activitatea Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (I.N.P.P.A.), privind formarea profesionala initiala si formarea profesionala continua. Totodata, se va stabili si modalitatea de desfasurare a examenului de obtinere a titlului profesional de avocat definitiv. Sedinta va fi condusa de presedintele UNBR, avocatul Gheorghe Florea. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.