Ultima oră

Fiul consilierului Carnariu, ranit intr-un accident rutier

Dan Chiriac
18 sep 2007 845 vizualizări
Un grav accident de circulatie, in care a fost implicat si tinarul Alex Carnariu, fiul consilierului judetean social-democrat Vasile Carnariu, a avut loc duminica seara, in Focsani.

Liceanul mergea prin Focsani cu o motocicleta Yamaha cind a fost accidentat de un sofer neatent

Din relatarile politistilor, in jurul orelor 21.30, pe B-dul Bucuresti, Giorgica Radu, 39 ani, din Focsani, in timp ce conducea o masina Dacia 1300, a efectuat un viraj la stinga fara sa acorde prioritate de trecere unei motociclete Yamaha condusa regulamentar din sens opus de liceanul Alex Carnariu, in virsta de 17 ani. In urma impactului, baiatul a fost ranit usor, alegindu-se cu o fractura de clavicula. Cu toate ca a ajuns la spital, pustiul se simte bine. Un alt accident, tot grav, a avut loc ieri dimineata la Marasesti, de aceasta data din cauza inconstientei unui tinar, care s-a urcat la volan desi nu poseda permis de conducere si se afla sub influenta alcoolului. Politistii spun ca in jurul orelor 6.30, pe strada ce leaga Marasestiul de cartierul Modruzeni, George Sandu, 19 ani, in timp ce conducea o Dacia 1300, proprietatea tatalui sau, l-a accidentat grav pe Pirvu Banica, 40 ani, din Marasesti, care se deplasa pe marginea drumului. "Soferului i s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere fara permis. In functie de rezultatele probelor biologice vom vedea daca va fi cercetat si pentru conducere sub influenta alcoolului", a spus comisarul Adrian Huzum, de la Politia Rutiera. Soferul inconstient era sub influenta alcoolului, dar alcoolemia exacta va fi stabilita in laborator. (Dan CHIRIAC)


Campanie pentru reducerea victimizarii


La sfirsitul saptaminii trecute, politistii rutieri au efectuat mai multe actiuni in urma carora au aplicat sute de sanctiuni si 1097 puncte de penalizare. In cele trei zile au fost sanctionati 15 taximetristi care au incalcat regulile de circulatie, in timp ce 17 conducatori auto au ramas fara permise dupa ce au calcat pe bec iar politistii erau pe aproape. Cele mai multe procese verbale, respectiv 220, au fost intocmite celor care nu au purtat centura de siguranta. Actiunile politistilor vor continua si in aceasta saptamina. "Vom desfasura razii cu efective marite cu lucratorii de Politie Rutiera si cu cei de la posturi. Aceste actiuni vor urmari respectarea regulilor de circulatie de catre conducatorii de motociclete si scutere. Campania este una nationala si are drept scop impunerea unui climat de disciplina in cadrul agendei de derulare a campaniei nationale de reducere cu 5% a victimizarii populatiei prin accidente rutiere", a mai adaugat comisarul Adrian Huzum. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.