Ultima oră

Un politist a fost ranit grav intr-un accident de circulatie

Cristina Palade
17 sep 2007 998 vizualizări
Un accident rutier petrecut linga Slobozia Bradului s-a soldat cu doi raniti grav, dintre care un politist. Simbata dupa-amiaza, Vasile Ursan, 61 ani, din comuna Arbore, judetul Suceava, in timp ce conducea o autoutilitara cu remorca marca MAN a incercat sa schimbe banda directiei de mers

Doua accidente s-au petrecut pe soselele vrincene la sfirsitul saptaminii trecute

Din cauza neatentiei, barbatul a acrosat un autoturism, care circula regulamentar. "Vasile Ursan, 61 ani, din comuna Arbore, a efectuat manevra de schimbare a benzii de circulatie fara sa se asigure corespunzator, moment in care pe aceeasi directie de mers, pe banda de linga axul drumului, circula o autoutilitara Dacia 1305. Ion Dumitru, 26 ani, din Slobozia Bradului, soferul Daciei, pentru a evita coliziunea, a tras de volan stinga, a patruns pe contrasens, a derapat si a acrosat doua persoane care se aflau pe un podet, in afara partii carosabile", ne-a declarat comisarul Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al IPJ Vrancea. In urma accidentului, Alexandru Apostol, 52 ani, din municipiul Piatra Neamt, si Claudius Cobzaru, agent de politie la IPJ Vrancea, au fost raniti grav. Cei doi au fost transportati la Spitalul Judetean "Sf. Pantelimon", la sectia de Primiri Urgente. Politistul nu se afla in timpul serviciului. Un al doilea accident rutier s-a produs duminica dimineata, pe bulevardul Independentei. Mihai Isac, 59 ani, din Focsani, in timp ce conducea autoturismul Dacia 1310, in directia Obor-Centru, la o trecere pentru pietoni, semnalizata si marcata, nu a acordat prioritate de trecere unei batrine de 70 de ani. Maria Bouros, din orasul Odobesti, se angajase in traversarea strazii impreuna cu nepoata sa, Maria, de 7 ani. In urma impactului, batrina a fost ranita si a fost transportata la Spitalul Judetean pentru a primi ingrijiri medicale. Din fericire, fetita nu a patit nimic. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.