Ultima oră

Provincialii pregatesc un nou album

Iulia Crețu
8 sep 2007 1004 vizualizări
Provincialii si Ionut Ungureanu vor promova in curind piesa cu care au participat la Eurovision, "Timp", compusa de focsaneanul Eduard Circota u artistii au cintat la nunta fratelui celebrei Andra, unde au cunoscut-o si pe Elena Udrea u Dida Dragan vrea un duet cu Ionut Ungureanu

Baietii cei mai muzicali din Vrancea revin in forta in playlistul televiziunilor muzicale si al posturilor de radio. "Provincialii" vor lansa cit de curind videoclipul la piesa "Time", melodie cu care solistul Ionut Ungureanu a concurat la Finala Nationala Eurovision, unde a obtinut de altfel un loc III, dar si aprecierea criticilor de gen. Formatia a inregistrat piesa in limba romana, sub titlul "Timp" si cu siguranta va fringe si mai multe inimi decit cu "Aproape de cer". "Time", varianta in limba romana, devine single-ul de promovare al unui nou album care va fi lansat in curind. Linia melodica a piesei a fost compusa de focsaneanul Eduard Circota, cel care l-a facut celebru in toata Europa si pe Mihai Traistariu, cu "Tornero", care a devenit ulterior si milionar in euro. Anuntul revenirii cu un clip muzical din partea celor de la "Provincialii" a fost facut de curind, la emisiunea "Plaja lui Maruta", pe TVR2. Dupa doi ani in calitate de concurent al Festivalului de la Mamaia, Ionut Ungureanu a vizionat editia 2007 in fata televizorului. Chiar daca a primit invitatia de a face parte din juriu, un concert programat in aceeasi perioada in alta zona a tarii l-a tinut departe de jurizarea tinerelor voci. "Sa privesc la tv ceea ce am trait noi doi ani la rind live a fost putin ciudat, pentru ca mi-ar fi placut sa fim acolo", a marturisit Ionut Ungureanu, vocalul formatiei Provincialii. Si daca au ratat Mamaia, "Provincialii" au dat lectii despre cum se cinta live la Festivalul Callatis, acolo unde baietii au incintat publicul, iar Ionut Ungureanu si-a facut inca o data dovada unei voci puternice.


Elena Udrea, "o femeie totala"


Prestatia vrinceanului Ionut Ungureanu la Eurovision Romania a atras atentia nu numai telespectatoarelor care au consumat destui centi pentru "Time", dar si a artistilor consacrati din tara noastra. Cintareata Dida Dragan si-a exprimat dorinta pentru o colaborare cu trupa plecata din orasul Marasesti. Balada "Time" a atras si atentia reprezentantilor casei de discuri Warner din Israel. Despre textele pregatite pentru noul album, baietii spun ca "sint mai bune, piesele suna modern si actual, sint mai bine lucrate, ceea ce inseamna ca evoluam in bine". Recent, "Provincialii" au participat la nunta fratelui Andrei, Sandel Mihai, unde au reamintit de "Sarutul noptilor de rai". Nu numai Andra a avut de-a face cu farmecul "provincialului" Ionut Ungureanu. Celebra blonda prezidentiala, democrata Elena Udrea si-a exprimat incintarea produsa de duetul cu Andra al formatiei focsanene. Despre Elena lui Traian, "Provincialii" ne-au declarat in exclusivitate ca "este o femeie din toate punctele de vedere, diplomata, frumoasa, carismatica "¦ femeie". Focsanenii asteapta sa ii auda din nou live pe cei care le-au dat "Sarutul noptilor de rai", dar si senzatia de "Aproape de cer", "Noaptea pe covor". (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.