Ultima oră

Inghesuiala de la Pasapoarte mai dureaza

Mihai Boicu
23 aug 2007 724 vizualizări
Persoanele care au trebuit sa mearga in aceste zile la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple au trecut din nou printr-un adevarat calvar.

Temperaturile ridicate au transformat statul la cozi intr-un infern, in conditiile in care in unele perioade s-au adunat si pina la 100 de persoane in fata ghiseelor. Ieri, cei nevoiti sa astepte sub soarele arzator sau pe holurile lipsite de aer conditionat se intrebau daca mai exista in Vrancea vreo urma de respect pentru cetateanul roman. Statul la cozi s-ar putea termina atunci cind spatiile repartizate de Consiliul Judetean pentru aceste servicii vor fi amenajate. Serviciile de pasapoarte, permise si inmatriculari auto, precum si de evidenta a persoanelor au primit spatii in cladirea de pe strada Cuza Voda nr. 56. Numai ca pina acum nu s-a incheiat nici macar operatiunea de predare - primire intre Consiliul Judetean si beneficiari. "In urma cu citeva zile urmeaza sa incheiem protocolul de predare - primire, dupa care vom trece la intocmirea proiectului de amenajare pentru cele doua locatii si, ulterior, vom solicita fondurile necesare", ne-a declarat prefectul Ion Oprea. Acesta si-a propus ca pina la finalul anului sa rezolve problema spatiilor pentru serviciilor publice comunitare, insa este foarte posibil ca pina atunci sa nu fie alocati nici macar banii necesari amenajarii spatiilor. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.