Ultima oră

Nunta in familia UPC

Dan Chiriac
23 iul 2007 3241 vizualizări
Nunta mare in familia companiei UPC simbata seara, eveniment ce a coincis cu ziua de nastere a lui Cristi Diaconu, seful UPC - zona Moldovei.

Inginerul sef Adrian Dumitrascu a fost cununat de vicepresedintele PD Vrancea

Presedintele PD Odobesti si vicepresedintele organizatiei judetene, Adrian Juravle, inginer la UPC, si sotia sa Marcela i-au cununat pe Adrian Dumitrascu, de 29 de ani, care este inginer sef la UPC Focsani, si Mihaela Cojocaru, tot de 29 de ani, farmacista la SensiBlue Focsani. Cei doi tineri au spus un Da hotarit in fata ofiterului starii civile pe o caldura sufocanta, unindu-si astfel destinele dupa opt ani de cind s-au cunoscut in Bucuresti, unde ambii erau studenti. Dupa ce s-au casatorit in urma cu opt luni, sotii Juravle au insotit mirii in fata ofiterului starii civile si la altar, impartasind tinerilor casatoriti din scurta experienta a vietii de familie. Petrecerea a avut loc la Casa Armatei, unde a fost prezent si prefectul Ion Oprea, cel care in luna noiembrie 2006 i-a cununat pe sotii Juravle. Fericitul eveniment a coincis si cu ziua de nastere a lui Cristi Diaconu, seful UPC Romania pe zona Moldovei, prilej pentru nasul mare, dar si pentru ginerica sa-i ofere traditionalul "La multi ani!", la miezul noptii, sefului lor. "Furatul" miresei a nascut un adevarat "razboi" in fata Casei Armatei, colegii de serviciu de la UPC si prietenii Mihaelei luptindu-se pentru a intra in posesia acesteia. Pina la urma, toti rapitorii s-au distrat cu tinara casatorita la discoteca Extrem Summer si au impartit recompensa primita de la ginerica. Cei prezenti s-au distrat pina tirziu in noapte spunind ca nunta a fost o reusita din toate punctele de vedere. Ziarul de Vrancea le ureaza proaspetilor casatoriti "Casa de piatra!". (Dan CHIRIAC


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.