Ultima oră

I-a zdrobit capul cu parul

Dan Chiriac
21 iul 2007 673 vizualizări
Un barbat din comuna Dumbraveni i-a zdrobit capul cu parul cumnatului sau u satenii il compatimesc pe autorul omorului pentru ca, dupa cum sustin, victima ii snopea in bataie pe membrii familiei

Un barbat din satul Dragosloveni, comuna Dumbraveni, risca sa stea multi ani dupa gratii dupa ce a vrut sa se razbune pentru bataile pe care cumnatul sau le administra tuturor celor care stateau in casa. Ghita Urloiu, 52 ani, a platit cu viata scandalurile pe care le-a provocat de-a lungul timpului. Ionel Antemir este compatimit de sateni, fiind cunoscut ca un consumator de alcool, care nu a provocat insa niciodata scandaluri. Acesta va ajunge cel mai probabil dupa gratii pentru savirsirea infractiunii de omor calificat.


Politistii au fost sesizati joi seara de catre sotia victimei despre cele intimplate in casa din satul Dragosloveni. "Anisoara Urloiu, 42 ani, din satul Dragosloveni ne-a sesizat despre faptul ca sotul ei, Ghita Urloiu, a fost batut de fratele ei, Ionel Antemir, 41 ani. A fost solicitata interventia ambulantei, insa in drum spre spital barbatul a decedat. La fata locului s-a deplasat echipa operativa complexa, iar cu ocazia primelor cercetari efectuate a rezultat ca intre cei doi cumnati, care locuiau in acelasi imobil, dar in camere separate, exista un conflict latent, fara un motiv intemeiat", spune comisarul Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al politiei vrincene. Anchetatorii au stabilit ca omorul s-a produs dupa ce cei doi au consumat alcool. "Cei doi, dupa ce au consumat separat bauturi alcoolice in locuinta comuna, s-au luat la bataie, iar victima a fost lovita cu parul in zona capului", a mai spus Mariana Apostol. Dupa spusele consatenilor, agresorul nu a facut altceva decit sa razbune bataile pe care victima le aplica sistematic atit lui, cit si sotiei sale. "Stateau toti trei in aceasi casa, dar in camere separate. De fiecare data cind venea de la munca, Ghita Urloiu facea instructie cu toti din casa si ii batea fara mila. Ionel Antemir consuma alcool dar nu facea scandal, spre deosebire de cumnatul sau. «Norocul» agresorului a fost ca celalalt era prea beat, pentru ca altfel nu cred ca putea sa-l omoare si ar fi fost rau pentru el. Nu a mai suportat bataile primite in decursul timpului si acum s-a descarcat", ne-a spus o vecina a celor doi, ieri, la sediul Parchetului Vrancea. Sotia celui omorit a povestit ca scandalul a pornit dupa ce Ghita Urloiu a venit acasa si a acuzat-o ca o inseala, desi femeia nu facea altceva decit jumulea o gaina! Ura acumulata de-a lungul timpului de Ionel Antemir poate fi constatata si din multitudinea loviturilor aplicate. Capul victimei a fost practic zdrobit sub ploaia de lovituri, in timp ce multiple lovituri au fost aplicate si pe corp si picioare. Viceprimarul comunei Dumbraveni povesteste ca cei doi se mai certau. "Pe fondul consumului de alcool, cei doi se certau des. Din cite am inteles, Urloiu a fost cel care a intrat peste Antemir in camera, cu chef de scandal. De frica, acesta a pus mina pe un par si l-a lovit in zona cpaului", a spus Valentin Tilvar. Ionel Antemir a fost audiat ieri dimineata la Parchetul Vrancea, iar ieri dupa-amiaza urma sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare prevenitva. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.