Ultima oră

Nunta ca in povesti la Gresu

Camelia Stănilă
10 iul 2007 2552 vizualizări
Colega noastra Maria Moscu, consilier marketing la Departamentul de Publicitate, si-a maritat simbata fiica cea mare, Claudia Ciuntu, in acest moment studenta in anul IV la una din Universitatile de Stat din Manhattan, unde studiaza franceza si economia.

Maria Moscu, colega noastra de la Departamentul de Publicitate, a fost simbata soacra-mica

Desi cununia civila a avut loc la New York, Claudia a preferat sa-si uneasca destinul cu alesul inimii, Christopher Ralph Bianco, intr-una din cele mai frumoase locatii din Vrancea, la Gresu. Cu sufletele pline de emotie, alaturi de prieteni apropiati si rude, cei doi tineri au rostit juramintul Cununiei la Biserica "Sf. Nicolae" din Lepsa. Cuplul a fost cununat de Radita Stroia, managerul agentiei de turism Santour, alaturi de sotul sau, Maricel, care este capitan de vapor. Dupa cununia religioasa, nuntasii au pornit spre Gresu, insa au dorit sa petreaca si citeva momente in mijlocul naturii, pe un cimp plin cu flori, unde s-au fotografiat alaturi de apropiati. Claudia a fost o adevarata printesa, in superba rochie alba de matase naturala, cu trena, care a incintat privirile tuturor. Simplitatea, frumusetea si eleganta Claudiei a fost completata din plin de Chris, care a purtat un elegant costum negru. Dineul in cinstea mirilor a avut loc la Restaurantul "Flora" din Gresu, intr-o atmosfera de vis, de realizarea careia s-a ocupat indeaproape chiar mama miresei. Restaurantul a fost aranjat in cel mai mic detaliu, in alb si bleu, culoarea preferata a Claudiei, pentru ca petrecerea sa fie una de neuitat. Vasele de flori ornate cu pietricele, luminarile parfumate si lumina difuza au creat o atmosfera romantica, pe gustul celor doi tineri. Alaturi de miri au fost zeci de prieteni apropiati si rude, printre care s-au numarat oameni de afaceri importanti din Vrancea. Printre tinerii care au intretinut in permanenta atmosfera nu a putut trece neobservata fina Mariei Moscu, frumoasa Sorina Neacsu, Miss Vrancea 2007. Nuntasii s-au delectat cu bucate alese, insa s-au si distrat pina dimineata. Nici momentele traditionale nu au lipsit, astfel ca atmosfera a fost "incinsa" de Ansamblul Folcloric "Tara Vrancei". Mirele a facut fata cu brio emotiilor, dar si numeroaselor obiceiuri legate de cununie, pe care de altfel le-a considerat extrem de interesante. Nici horele noastre traditionale nu l-au pus in dificultate, astfel ca totul a fost perfect. Dupa ce s-au relaxat la munte, doamna si domnul Ciuntu-Bianco vor petrece si o luna de miere de vis la Marea Mediterana, unde vor vizita atit statiunile de pe Coasta de Azur, dar si orasele spaniole Barcelona sau Madrid, culminind cu celebra Ibiza. Si "Ziarul de Vrancea" ureaza tinarului cuplu "Casa de piatra!" si un lung drum prin viata impreuna, presarat cu multa, multa fericire, noroc si impliniri pe toate planurile. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.