Ultima oră

Feciorul primarului din Vidra ii ameninta pe adversarii tatalui

Dan Chiriac
3 iul 2007 2564 vizualizări
Presedintele Sindicatului Taranilor "Propact" din Vidra, Marcel Vidreanu, a depus ieri o plingere la Politie impotriva baiatului primarului din comuna, Ion Micu, pe care il acuza de agresiune

Liderul sindical al taranilor din Vidra sustine ca a fost amenintat cu moartea de fiului primarului Nicu Micu

Marcel Vidreanu il acuza pe Micu junior de faptul ca l-ar fi amenintat cu moartea si i-ar fi adresat cuvinte injurioase duminica seara. "In jurul orei 17.30 m-am trezit cu un Jeep la poarta, cu doi cetateni din Republica Moldova, unul dintre ei fiind un om de afaceri de pe raza localitatii noastre, si cu baiatul primarului. Acestia m-au agresat verbal. Mi-au cerut sa nu mai apar la televizor si sa vorbesc despre neregulile legate de aplicarea legilor fondului funciar si de activitatea primarului si ca ar fi foarte bine sa ma linistesc, sa stau in banca mea, daca nu vreau sa am necazuri. Eu mi-am dat seama ca sint foarte periculosi. Unul dintre ei arata la vreo doi metri inaltime si cam 180 de kilograme. Acestea s-au intimplat ca urmare a unei dezbateri televizate pe care am avut-o saptamina trecuta cu primarul comunei Vidra, Nica Micu, la postul OTV. Aceasta lupta sindicala a noastra, la nivel de taranime, nu prea le convine primarilor", a declarat Marcel Vidreanu, in cadrul unei conferinte de presa a Sindicatului Propact, filiala Vrancea. In timpul evenimentelor de duminica seara a fost chemat si politistul din comuna pentru a aplana conflictul. "In fata magazinului lui Vidreanu a avut loc un schimb de replici verbale intre cei doi, dar nu s-a ajuns la acte de violenta. La fata locului s-a strins mai multa lume, iar politistul din comuna a fost chemat pentru a calma spiritele. Vidreanu a spus ca in zilele urmatoare va depune o plingere la politie pentru amenintare", a precizat comisarul Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei vrincene. Ca urmare a incidentului, Marcel Vidreanu a depus ieri o plingere la Biroul de Investigare a Crimei Organizate din cadrul IPJ Vrancea. Ion Micu a mai fost cercetat de politisti pentru ca in urma cu mai mult timp a fost prins carind cu tractorul lemne pe care le taiase fara autorizatie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.