Ultima oră

Nicolae Guta il iarta pe hotul din Adjud

Dan Chiriac
9 mai 2007 957 vizualizări
Manelistul Nicolae Guta intentioneaza sa-si retraga plingerea impotriva tinarului adjudean care l-a pradat pe 1 mai. Ionut Gabriel Feres muncea in casa interpretului de manele si-l ajuta pe acesta la diferite treburi gospodaresti.

Pe 1 mai, Ionut Feres a sustras din geanta sotiei lui Nicolae Guta aproximativ 20.000 de lei. Tinarul a

fost depistat ulterior de politistii vrinceni pe raza municipiului Adjud. De la acesta au fost recuperati bani si bunuri in valoare de aproximativ 9.000 lei. Dupa ce a fost identificat de politisti, adjudeanul a regretat fapta comisa si a incercat sa-i ceara iertare celui care-i oferise de munca. Guta l-a"concediat" insa imediat, dar nu vrea ca tinarul sa ajunga la inchisoare. In zilele urmatoare, manelistul urmeaza sa-si retraga plingerea pentru furt calificat, caz in care Ionut Feres va scapa de acuzatiile aduse si nu va ajunge dupa gratii. Dosarul furtului este in prezent in cercetare la Sectia 11 de Politie Bucuresti, pe raza de competenta a careia se afla Nicolae Guta. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.