Ultima oră

Tinar din Cimpineanca disparut fara urma din 2003

Dan Chiriac
6 apr 2007 4428 vizualizări
In cadrul campaniei lansate de Ziarul de Vrancea pentru gasirea persoanelor disparute, astazi va prezentam cazul unui tinar plecat de acasa, din comuna Cimpineanca, in vara anului 2003.

Politistii Compartimentului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii

Criminale l-au dat in urmarire generala pe Constantin Postolache, 19 ani, care a plecat de acasa la inceputul lunii iulie, dar a carei disparitie a fost semnalata de mama sa abia pe 31 mai 2004. Acesta sufera de o boala imunitara si raspunde la numele de Costel. La data disparitiei avea o inaltime de 1.45, dar politistii cred ca acum, daca mai traieste, are 165-1.70 metri, parul saten, ochii caprui, astenic, are o alunita sub ochiul drept si merge usor aplecat. Anterior disparitiei, tinarul a mai plecat de la domiciliu si

frecventa zona Autogarii Focsani, dar era vazut si prin diverse gari, piete si oboare. Lui Costel ii placea sa se plimbe cu masina, iar la ora disparitiei era imbracat cu tricou si pantaloni scurti. Cine poate da relatii despre tinar este rugat sa anunte cea mai apropiata sectie de politie sau sa sune la numarul unic de urgenta 112. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.