Ultima oră

Batrin disparut de Revelion

Dan Chiriac
9 feb 2007 4334 vizualizări
Francisc Ulman s-a nascut in Ungaria, dar locuia in Vrancea

In cadrul campaniei lansate de ziarul nostru pentru gasirea persoanelor disparute, astazi va prezentam cazul unui barbat din comuna Ruginesti, disparut de acasa chiar de Revelion. Pe 31 decembrie 2006, Francisc Ulman, a plecat de la domiciliul sau din comuna Ruginesti fara a spune unde se duce. Politistii de la Compartimentul Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale spun ca barbatul a suferit in anul 2003 un accident in urma caruia a suferit lovituri in zona capului ce i-au provocat deviatii de comportament. Francisc Ulman, care este nascut in Ungaria, devenise dupa accident incoerent si necomunicativ. Mama celui disparut locuia in judetul Maramures, iar barbatul a declarat de mai multe ori ca vrea sa mearga la casa din localitatea Seini, sa-si revada mama, desi aceasta era decedata de ani buni. Politistii spun ca barbatul a mai plecat de la domiciliu, dar de fiecare data a revenit dupa citeva ore. Familia a anuntat abia pe 29 ianuarie disparitia acestuia. Semnalmentele barbatului sint: inaltime 1,65 m, greutate 80 kg, ochi verzi, par grizonat, tuns scurt, poarta barba si mustata. La ora disparitiei era imbracat cu o bluza de traning neagra, pulover de lina impletit manual in doua culori (visiniu si gri), hanorac albastru, cu inscriptia Italia, pantaloni de treining, pantofi negri din piele, marimea 41-42 si fes inscriptionat cu marca Nike. Cei care pot da relatii despre Francisc Ulman sint rugati sa anunte cea mai apropiata sectie de politie sau sa sune la numarul de urgenta gratuit 112.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.