Ultima oră

Cateva familii din Vrancea vor petrece sărbătorile prin spitale sau la cimitir

Aurelian Ivan
23 dec 2013 1817 vizualizări
Condiţiile de drum, alcoolul la volan şi neatenţia au condus la accidente grave

Înainte de sărbători, cateva familii din Vrancea sunt în doliu după ce persoana dragă şi-a pierdut viaţa în urma unui  tragic accident, altele “aleargă” prin doctori să vadă dacă o mai pot salva. Un tanăr de numai 20 de ani şi-a pierdut viaţa intrand cu maşina într-un copac. În afara localităţii Domneşti, Ionuţ S., de 20 ani, din comuna Păuneşti, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat, nu a adaptat viteza de deplasare la carosabilul umed şi parţial acoperit cu chiciură, a pierdut controlul autoturismului şi a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului, tanărul şi-a pierdut viaţa. Un accident grav a avut loc pe DN 2 E 85 în Focşani. Gheorghe G., de 45 ani, din municipiul Ramnicul Sărat, judeţul Buzău, în timp ce conducea autoturismul marca Daewoo, l-a acroşat şi l-a accidentat grav pe Ionuţ U., de 26 ani, din comuna Goleşti, care a traversat drumul pe trecerea pentru pietoni, semnalizată cu marcaj rutier şi indicator. Într-un alt caz, alcoolul la volan a fost de vina. Partea comică, poliţiştii au avut de a face atat cu un şofer băut, cat şi cu pieton turmentat pe care l-a accidentat. S-a întamplat pe strada Bârsei din Focşani, unde Ion Corneliu Z., de 40 ani, din comuna Vânători, în timp ce conducea autoturismul marca Opel, l-a acroşat şi l-a accidentat uşor pe Darius R., de 32 ani, din comuna Urecheşti, care a traversat strada fără să se asigure şi prin loc nepermis. Atât conducătorul auto, cât şi pietonul se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, conducătorul auto avand 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pietonul 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Într-un alt caz, carosabilul umed a dus la producerea unui accident grav. Pe DN2 E85, în afara localităţii Obrejiţa, Irinel I., de 27 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed şi a pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune cu autotractorul marca Daf. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto vinovat şi rănirea gravă a pasagerului Simion Emanuel S., de 31 ani, din comuna Slobozia Bradului. Vă dorim sărbători de iarnă fără incidente rutiere. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
stefan, acum 3777 zile, 7 ore, 19 minute, 43 secunde
In cimitir se petrece? Poate aceasta performanta o vei reusi tu, "desteptule" de ziarist!...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.