Ultima oră

Turul Vrancei Primăria Panciu dă 700 milioane lei pentru pachete de Sărbători

Ziarul de Vrancea
18 dec 2013 1081 vizualizări
Consiliul Local Panciu a aprobat, în şedinţa de săptămana trecută, alocarea sumei de 64.000 lei (640 milioane lei vechi) pentru cumpărarea de pachete cu alimente pentru Sărbători pentru păncenii sărmani.

În plus, aleşii USL au votat şi pentru alocarea a 3.000 lei pentru cumpărarea unui brad, banii fiind daţi după ce pomul de Crăciun deja fusese instalat. Spre nemulţumirea opoziţiei democrate, majoritatea PSD-PNL din Panciu a votat şi pentru alocarea a 7.000 lei pentru cumpărarea de ornamente de Sărbători. Opoziţia acuză că, deşi s-au dat aceşti bani, Primăria Panciu foloseşte tot ghirlandele vechi, întrebandu-se unde se duc fondurile nou alocate. (I. C.)

Tinerii democraţi despre Bacinschi: “un cinic lipsit de omenie”

Juniorii democraţi vranceni se declară indignaţi de “cinismul primarului Decebal Bacinschi care s-a dezumanizat într-atât de mult, încât a ajuns să echivaleze în bani viaţa unui om”, după cum se arată într-un comunicat, cu referire la tragedia lui Emil Carcei, care a sfarşit în groapa ENET. Şeful tinerilor democraţi, Ionuţ Filimon susţine că, în loc să ceară grăbirea anchetei, Bacinschi ar încerca să-i cumpere tăcerea soţiei celui decedat, prin bani şi ajutoare în alimente. „Acest lucru demonstrează cât de puţin valorează viaţa unui focşănean în ochii unui primar PSD: mult mai puţin decât un contract încheiat cu firmele clientelei de partid, Elsaco Electronic SRL Botoşani, SC Branpis SRL Bacău, Sicor Bucureşti şi Arena Com Focşani, din cauza cărora a murit Emil Cârcei”, spune Filimon, care se autointitulează “focşănean scârbit de lipsa de omenie a primarului Bacinschi”. (I. C.)

Program prelungit la IŞJ

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) recuperează liberele de sărbători în această săptămană prin prelungirea programului de lucru cu două ore în fiecare zi. Astfel, potrivit reprezentanţilor instituţiei, săptămana aceasta ziua de lucru începe la ora 7,00 şi se încheie la ora 17,00. Decizia a fost luată ca urmare a declarării de către Guvern a zilelor de 27 decembrie 2013 şi 3 ianuarie 2014 ca zile libere, condiţia fiind de recuperare a lor. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.