Ultima oră

Prima zăpadă, primele derapaje pe carosabil

Aurelian Ivan
13 dec 2013 1159 vizualizări
Două auoturisme au derapat din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă, iar o pasageră a suferit răni grave

Iarna şi-a arătat primii colţi şi a făcut deja victime. În două situaţii, şoferii s-au confruntat cu pierderea controlului asupra volanului şi au intrat în derapaj. Primul caz s-a petrecut pe DN 23, în afara comunei Măicăneşti. Laurenţiu N., de 50 ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei, ieşind în afara părţii carosabile. În urma impactului cu solul a rezultat rănirea gravă a Elefteriei Mihaela N., de 49 ani, din municipiul Galaţi. Al doilea moment de cumpănă, într-un caz de derapaj din cauza carosabilului acoperit de zăpadă, s-a întamplat în comuna Jariştea, unde Costel R., de 46 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un microbuz, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil acoperit cu zăpadă, a derapat şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a lui Marinela P., 34 ani, din comuna Jariştea, pasageră în microbuz. În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului. Chiar şi în aceste condiţii deosebite de trafic, sunt şoferi inconştienţi care se urcă băuţi la volan fără să se gandescă la pericolul pe care gestul îl reprezintă pentru ei înşişi şi pentru ceilalţi participanţi la trafic. Poliţiştii din Valea Sării l-au depistat pe Vasile Adrian Ş., de 24 ani, din localitate, în timp ce şofa la volanul unui autoturism marca Opel sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii spun că, la testare, acesta prezenta 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru ca şoferul să se înveţe minte. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.