Ultima oră

Spectacol de ”Moş Nicolae” la Casa de Cultură din Odobeşti

Andrei Milcoveanu
6 dec 2013 878 vizualizări
Formaţiile de dans ale Clubului Copiilor din Odobeşti şi grupurile vocale de la Clubul de muzică al Casei de Cultură ”Constantin C. Giurescu” din localitate au oferit ieri după amiază odobeştenilor un frumos spectacol de ”Moş Nicolae„

Coordonaţi de profesoara Ana Pavel, dansatorii de la Clubul Copiilor au încântat cu diferite stiluri de dans, într-o coregrafie care a încercat să îmbine mişcările clasice cu ritmul modern. ”În câteva luni am reuşit să punem la punct acest spectacol, astfel încât să ne putem prezenta onorabil în faţa unui public, din care nu au lipsit părinţii. Dacă se poate, vreau să le mulţumesc şi pe această cale părinţilor pentru sacrificiile pe care le fac pentru copii lor, ca aceştia să poată avea costumaţii adecvate şi să participe în mod regulat la repetiţii”, ne-a spus prof. Ana Pavel. De partea muzicală a spectacolului s-a ocupat compozitorul Stelian Ene, care a asigurat şi regia spectacolului. În ciuda frigului, a vântului şi a morozităţii care a cuprins societatea, sala de spectacol a Casei de Cultură din Odobeşti a fost ieri plină, arătând că viaţa merge înainte, iar tinerii aflaţi pe băncile şcolii nu se interesează de ”pământul lui Băsescu” sau ”afacerile lui Ghiţă” de la RTV, ci visează la o viaţă frumoasă, iar dansul şi muzica sunt expresii ale acestei speranţe într-un viitor mai bun. (A. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.